„Vijūnas“ šokių studija

+370 6 83 06825
+370 6 55 50018
info@studijavijunas.lt
www.studijavijunas.lt
Žirmūnų g. 139, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Sportinių šokių studija „Vijūnas“ - bene seniausia šio stiliaus studija Vilniuje!

1978 metais ją įkūrė Vidutis Pranciškus Kamaitis kartu su žmona Dalia Kristina Kamaitiene. Būdami ne tik gyvenimo, bet ir šokio partneriai, Kamaičiai savo vardą ir meilę šokiui skleidė ne tik Lietuvoje, bet ir užsienio šalyse. 1975-1981 m. buvo tituluoti Lietuvos standartinių ir lotynų Amerikos šokių čempionais, 1979-1980 m. Rytų Europos šalių standartinių šokių varžybų Maskvoje ir Burgase nugalėtojai. Tad sukaupę nemenką patirtį, Kamaičiai ja pradėjo dalintis vadovaudami ir mokydami kylančius sportinių šokių talentus studijoje „Vijūnas“.

Skaičiuodama trisdešimt šešerius gyvavimo metus studija „Vijūnas“ gali didžiuotis puikiais šokėjų pasiekimais bei šokių, gimnastikos ir pramogų pasaulyje žinomais treneriais.

Nuo 2013 m. rugsėjo mėnesio studija „Vijūnas“ pradėjo draugauti su šokių, vokalo ir garso įrašų studija „Show makers akademija“. Taigi nuo šiol dar lengviau atrasti savo mėgstamą šokio stilių ir tobulėti sceninėje veikloje, nes viskas įsikūrę po vienu stogu.

Šiuo metu “Vijūno” pagrindiniai studijos treneriai yra Ala Karpenko, Andrius Greblikas, Viktor Šruboks ir Dalia Kamaitienė.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šokių studijos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!