Tomo Petreikio Šokių Studija

A. Juozapavičiaus g.12-303, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Tomo Petreikio šokių studija pirmoji atkurtoje Lietuvoje pradėjo populiarinti pramoginį šokį kaip poilsio ir bendravimo būdą.

Idėją išmokyti žmones šokti pasilinksminimo vakaruose ir pokyliuose pradėjome įgyvendinti 1990 m., kai T. Petreikis subūrė pirmuosius penkiasdešimt moksleivių, studentų ir dirbančiųjų. Augant susidomėjimui pramoginiu šokiu ir pageidaujančių mokytis šokti skaičiui, studija išsiplėtė. Šiuo metu dešimtyje salių penkiasdešimtyje grupių šoka apie 600 jaunimo ir suaugusiųjų. Sulaukiame entuziastų iš Kauno,Utenos,Ukmergės, Šalčininkų,Trakų ir kitų miestų.

Per 27 gyvavimo metus studijoje išmoko šokti apie 40 tūkstančių įvairaus amžiaus žmonių.

Šokių mokymas remiasi Tarptautinės šokių mokytojų profesionalų sąjungos parengta Pasauline šokių programa, kurią sudaro 10 pramoginių šokių: lėtas valsas, tango, lėtas fokstrotas,Vienos valsas, kvikstepas, samba, čia čia čia, rumba, pasadoblis ir džaivas

Mokome ir kitų populiarių šokių: salsos, bachatos, svingo, merengue.

Mokymo metodikai didelę įtaką turėjo D.Britanijos šokių mokytojų patirtis. Atsižvelgdami į šokių pasaulio vystymosi tendencijas bei šokančiųjų poreikius siūlome nuolat atnaujinamas įvairaus sudėtingumo mokymosi programas: nuo pradedančiųjų, kurių tikslas išmokti šokti pokyliuose, iki kelių lygių medalininkų programų tiems, kas siekia tobulėti, dalyvauti konkursuose.

2006 m. rugsėjo mėnesį startavo linijinių šokių grupės, kurios turėjo didžiulį pasisekimą. Linijos šokių kursus jau yra baigė virš 700 žmonių.

Studijos mokytojai pagal Pasaulinę šokių programą dirba vaikų darželiuose ir mokyklose. Darželinukams bei pradinių klasių moksleiviams yra parengta 5 pakopų šokių mokymo programa. 4-6 metų vaikai mokosi populiarių šokių: valso, čia čia čia, lėto valso, rokenrolo, polkos, moksleivių programa pasipildo kvikstepu, džaivu ir rumba. Išmokę tam tikros pakopos programą vaikai dalyvauja šokėjų atestacijose bei šokių konkursuose Lietuvoje ir Latvijoje. Moksleiviams organizuojamos vasaros šokių stovyklos. Šokių mokymas - tik dalis studijos veiklos. Kiekvieną penktadienį kviečiame į šokių vakarus, kur galima smagiai praleisti laiką - pasišokti, susipažinti ir pabendrauti su pramoginių šokių mylėtojais. Populiarūs tradiciniai studijos renginiai: šokių pokyliai, karnavalas, medalininkų atestacijos ir konkursai.Ypatingo susidomėjimo kasmet sulaukia Didysis šokių pokylis, kuriame linksminasi apie 500 žmonių, bei Tarptautinis medalininkų konkursas. 2006 m. organizavome Europos medalininkų čempionatą. Šiuose renginiuose svečiavosi ir demonstravo šokius pasaulinio lygio žvaigždės:

Mirko Gozzoli ir Alesia Betti, Michael Malitowski ir Joana Leunis, Fulbert Alexandre ir Carnevali Alice, Massimo Giorgianni ir Alessia Manfredini, Victor da Silva ir Hanna Karttunnen, Arūnas Bižokas ir Katusha Demidova, Jurij ir Jagoda Batagelj.
Mūsų šūkis ŠOKTI IŠMOKSTA VISI remiasi ilgamete šokių mokymo patirtimi, ištobulinta metodika, atvirumu naujovėms, mokytojų profesionalumu.

Kviečiame įsijungti į šokančiųjų gretas ir tikimės, kad laikas, praleistas mūsų šokių studijoje suteiks jums daug džiugių, nepakartojamų akimirkų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šou pasirodymai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Šokių studijos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!