Kyokushin karatė mokykla „Budora“

+370 672 08029
+370 672 08029
info@budora.lt
budora.lt
Panerių 51-223, Vilnius, Vilnius

Apie mus

2006 m. Vilniuje duris atvėrė Kyokushin karatė mokykla „Budora“, kurios įkūrėjas ir dabartinis vadovas – Donatas Imbras – 4 DAN juodojo diržo meistras, daugkartinis Pasaulio vicečempionas, Lietuvos ir Europos čempionas.

Daugiau nei per dešimtmetį „Budora“ tapo didžiausiu karatė klubu Vilniuje ir vienu pajėgiausių Lietuvoje. Šiandien „Budora“ vienija virš 900 narių ir veikia 30-yje mokyklų Vilniuje, Trakuose bei Molėtuose.

Karatė mokykla „Budora“ išugdė ne vieną Lietuvos ir Europos čempioną, Pasaulio čempionato bei tarptautinių turnyrų prizininką. Didžioji dauguma šių profesionalių sportininkų ir šiandien yra kartu su mumis – toliau siekia sportinių aukštumų bei dirba mokyklos instruktoriais, kurie padeda Jums eiti karatė keliu.

„Budoroje“ laukiamas kiekvienas – nuo pačio mažiausio iki vyriausio, norintis sutvirtinti kūną, užsiimti aktyvia, įdomia ir įvairia fizine veikla, išmokti apsiginti ar siekti sportinių aukštumų Kyokushin karatė stiliuje. Mūsų mokykloje rasite ne tik karatė, bet ir puikią atmosferą, profesionalius trenerius, modernias treniruočių sistemas ir, žinoma, platų naujų draugų ir bendraminčių ratą.

Gerai ir naudingai praleistą laiką garantuojame!

Jei susidomėjote, kviečiame prisijungti prie mūsų treniruočių grupių:

Karatė treniruočių grupė vaikams
Karatė treniruočių grupė suaugusiems
Individualios treniruotės
Kūno tobulinimo treniruočių grupė
Laukiame Jūsų

Kyokushin karatė mokykla „Budora“

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai
Kovos menai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!