Kyokushin Karate Klubas "Kovas"

+370 652 63469
+370 652 63469
arturas.bobelis@gmail.com
www.karatekovas.lt
Šilo g. 13, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Karate klubas „Kovas“ kviečia jus lankyti kyokushin karate treniruotes Vilniuje ir Vievyje , kurias veda vienas geriausių Lietuvos Kyokushin karate trenerių – 4‘o dan‘o meistras, Artūras Bobelis. Pirma treniruotė nemokama. Klubas „Kovas“ 2015 m. Vilniuje persikėlė iš buvusio sporto klubo „Active gym“. O nuo 2016 m rugsėjo mėn pradėjo savo veiklą ir Vievyje.

***Kovas – senovės baltų karo ir jėgos dievas. Kovas prilyginamas graikų dievui Marsui. Lietuvoje „Kovo“ vardu vadinamas pirmasis pavasario mėnuo. Tai yra analogija į romėnų pirmąjį pavasario mėnesį – „martius“. Pavadinimas kilęs dėl karo žygių pradžios. Tiek Romoje, tiek Lietuvoje karo žygiai prasidėdavo pirmą pavasario mėnesį. Eidami į karą, senovės lietuviai šaukdavosi karo dievo Kovo pagalbos.

***Mūsų klubas „Kovas“ siūlo treniruotes įvairaus amžiaus ir fizinio pasirengimo sportininkams – nuo vaikų iki senjorų. Mūsų tikslas – šiltoje ir draugiškoje atmosferoje suburti įvairaus amžiaus ir gebėjimų sportininkus, kurie vienas kitam padėtų siekti užsibrėžtų tikslų. Ir suaugusiems, ir vaikams treniruotes veda treneris Artūras Bobelis.Kyokushin karate vaikams suteiks daugiau pasitikėjimo savimi, išmokys disciplinos ir pagarbos kitiems. Sunkių fizinių treniruočių dėka jauniai čia atras galimybę siekti pergalių varžybose, tuo pat metu neužmirštant pagrindinės vertybės – minties, kūno ir technikos harmonijos. Suaugusiems mes siūlome ne tik sveikatos ir fizinės formos gerinimą, bet ir atsikratyti dienos streso liejant prakaitą šaunių treniruočių metu. Tai neišvengiamai privers Jus pasijusti kitu žmogumi išėjus iš dojo.
Kyokushin karate treniruotes galima apibūdinti įvairiais epitetais:

Ištvermė. Treniruočių metu ugdome ištvermę, kantriai siekiame užsibrėžtų tikslų.
Mokomės smūgiuoti, boksuotis, imtynių ir kt.
Reikia neužmiršti, kad be jėgos, labai svarbi harmonijos dalis yra technikos žinojimas bei supratimas kaip ir kada ją naudoti.
Kas 6 mėn. rengiami egzaminai, kurių metu siekiame įgyti aukštesnius diržus.
Atėję į treniruotes mes visiškai atsiduodame sportui.
Sportuodami karate mes jaučiamės labiau savimi pasitikintys kasdieniame gyvenime.
Varžybos. Varžybose dalyvauja vaikai, jauniai ir suaugę. Jei šis iššūkis jums – mes paruošime jus varžyboms.
Karate yra rytų kovos menas, kuriame tobuliname kūną ir dvasią. Čia vyrauja rytams būdinga pagarba, etiketas ir disciplina. Mes esame nuolankūs ir vengiame smurto.
Gyvenimo būdas. Greitai suprantame, kad karate klodai yra labai platūs ir tam galima paskirti visą savo gyvenimą.
Nebūtina tapti čempionu. Pilnai pakanka palaikyti gerą savijautą treniruočių dėka.
Geras laiko praleidimas. Treniruočių salėje, varžybose, seminaruose ir stovyklose mes sutinkame daug puikiu ir įdomių žmonių.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai
Kovos menai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!