Studija "Vilkės namai"

8-670 82111
8-670 82111
info@vilkesnamai.lt
vilkesnamai.lt
Verkių g.29, Vilnius, Vilnius

Apie mus

„Vilkės namai“ – tai studija moteriai, mamai, jos vaikui, jos šeimai. Tai unikali vieta su išskirtinėmis veiklomis, užsiėmimais, mokymais ir susitikimais.

Tik “Vilkės namuose” besilaukiančios moterys ras visus mokymus ir mankštas, reikalingas ramiam ir sąmoningam laukimui. Kūdikius auginančios mamos turės galimybės ne tik sportuoti kartu su jais, bet ir tobulinti savo mamystės žinias, išmokti mankštinti ir masažuoti mažuosius. O moterys ir mamos, ištrūkusios iš namų ar kasdienybės sienų, galės mokytis ramybės pajautimo, savo grožio ir moteriškumo puoselėjimo.

Vilkės namų studija – tai svajonė, atkeliavusi kartu su mažų vaikučių atėjimų į šį pasaulį. Tai svajonė, kad moteriškumo ir motinystės veiklos būtų vienoje jaukioje ir išskirtinėje vietoje. Tai svajonė, kuri su didele meile tapo namais. Žinome, kad viską darant su meile ir džiaugsmu tau to grįžta kelis kartus daugiau. Tas tikėjimas mus ir vedė nuo tada, kai atsirado „Vilkės namų“ studijos idėja, kai idėja buvo pradėta palaikyti ne vienos, o dviejų sielų… Ir su tuo tikėjimu, su didžiausia meile ir gerumu atveriam Jums savo širdžių namų duris.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sporto užsiėmimai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!