Respublikinė Jogos Mokykla

8 655 38005
+370 655 38005
info@lev.lt
www.lev.lt

Apie mus

Respublikinė Jogos mokykla (toliau RJM) Lietuvoje veikia jau nuo 1995 metų.
Jos įkūrėjas, Mokytojas Lev Bechakas, gimęs bei gyvenantis Lietuvoje, sukūrė mokymo sistemą, kurioje Rytų Jogos technikos bei vakariečiams artimesnių įvairių psichologinių, protinių ir dvasinių treningų pagalba galima spręsti tarpusavio bei santykių šeimoje problemas, subalansuoti emocinę pusiausvyrą, tobulinti fizinį kūną, ugdyti loginį ir kūrybinį protą, skatinti žmogaus asmeninį tobulėjimą.

Respublikinė jogos mokykla – dvasinio tobulėjimo mokykla, kurioje vyksta įvairių lygių, skirtingos trukmės mokymai bei kursai. Mokymai gali būti vienadieniai arba nuoseklūs, trunkantys kelias dienas. Žmogus, baigęs bazinį kursą, trunkantį vienerius mokslo metus, gauna Respubliknės Jogos mokyklos užbaigimo diplomą.
Kursų metų išmokstama Jogos asanų atlikimo technikos, susipažįstama su teorine Jogos filosofijos dalimi, nagrinėjami žmogaus proto veiklos ypatumai.

Respublikinė jogos mokykla siūlo KŪRYBINĖS JOGOS užsiėmimus vaikams, kurie sukuria labai gerą gyvenimo pagrindą. Vaikai yra natūraliai lankstūs ir turi pusiausvyros jausmą, todėl jiems daug lengviau įvaldyti jogos asanas, tokiu būdu jie greitai tobulėja. Jogos instruktorės padrąsins vaiką išbandyti įvairias jogos technikas, jas pritaikyti kūrybiniame procese. Joga per žaidimą padės atskleisti vaiko potencialą, išlaisvinti jo talentą, vaizduotę ar tiesiog smagiai praleisti laiką su kitais vaikais.

ŠIUO METU KŪRYBINĖS JOGOS UŽSIĖMIMAI VAIKAMS VYKSTA ŠIAULIUOSE.
REGISTRACIJA: +370 618 78010 arba monika.domeikiene@gmail.com. Kūrybinės jogos vadovė Monika.
*Dėl vaikų jogos užsiėmimų kituose miestuose, kreipkitės į miestų filialų organizatorius (žr. žemiau).

Vaikų kūrybinės jogos užsiėmimų grupėse su vaikais labai šiltai bendrauja jogos instruktore. Jos pagrindinis tikslas yra vaiko visapusiškas lavinimas.
Vaikų kūrybinės jogos užsiėmimai ir jų privalumai:
dėmesys fiziniam ir emociniam intelekto lavinimui,
kūrybiškumo skatinimas per žaidimą;
pozityvus požiūris į vaiką ir jo kūrybą,
mėgavimasis darbu kolektyve ir individualiai,
protinio aktyvumo ir kūrybinio mąstymo lavinimas,
pratimai padedantys gerinti atmintį bei dėmesio koncentraciją.

KURSAI PROTO LAVINIMUI (ЛегкоМысленные курсы) – tai teoriniai ir praktiniai metodai skirti pažadinti kūrybinį ir loginį protą. Skatinti, kad jūsų protas dirbtų kaip tikslus laikrodis, kuris įsisąmonina, apdoroja, tinkamai naudoja informaciją. Užsiėmimai skirti vystyti žmogaus kūrybinį ir loginį mąstymą.
Norite pradėti pastebėti smulkiausias detales? Išvystyti naują mąstymo būdą, kai dirba abu galvos pusrutuliai – racionalus ir iracionalus. Nusibodo rutina, esate atviri naujovėms, šis kursas jums suteiks galimybę išbandyti naujas nenuspėjamas teorijas. Tai aplinka, kurioje galėsite išbandyti savo kūrybiškumą, tapti analitikais, mąstytojais ir filosofais.
KURSAI PROTO LAVINIMUI(ЛегкоМысленные курсы) padės jums tapti kūrybiškais, originaliais ir lanksčiais. Kurso metu išmoksite greitai ir kūrybiškai priimti sprendimus, bendraudami su įdomiais žmonėmis tapsite laisvesni ir įdomesni pasauliui!

KURSAI PROTO LAVINIMUI kursai (ЛегкоМысленные курсы) skirti Respublikinės jogos mokyklos mokiniams ir visiems naujiems žmonėms, kurie nori tobulėti ir žaidimo forma pažinti save ir kitus.
Respublikinės Jogos mokyklos užsiėmimai vyksta ne tik daugelyje Lietuvos miestų, bet ir užsienyje.

Respublikinės jogos mokyklos filialai:
VILNIUS, Jelena +370 618 78015, vilnius@lev.lt
KAUNAS, Lina, +370 676 20707, kaunas@lev.lt
KLAIPĖDA, Renata, +370 618 78040, klaipeda@lev.lt
ŠIAULIAI, Inga, +370 652 90140, siauliai@lev.lt
PANEVĖŽYS, Inga, +370 699 46464, panevezys@lev.lt
DRUSKININKAI, Daiva, +370 623 70073, druskininkai@lev.lt
ALYTUS, Tamara, +370 655 38025, alytus@lev.lt
JONIŠKIS, Inga, +370 652 90140, siauliai@lev.lt
SKUODAS, Aurelijus, +370 616 42164, aurielka@gmail.com
IZRAELIS, Vika, 0505 191041

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!