Automobilių, mikroautobusų nuoma, keleivių pervežimas

+370 5 2660500
+370 5 2660500
info@autolux.lt
www.autolux.lt

Apie mus

UAB „Autolux“ – tai novatoriška, visoje Lietuvoje savo paslaugų spektrą plečianti transporto paslaugų įmonė, automobilių nuomos paslaugas siūlanti ir tarptautiniu mastu. Mūsų įmonės teikiamos paslaugos: automobilių nuoma, mikroautobusų nuoma, autobusų nuoma, keleivių pervežimo paslaugos bei ilgalaikė automobilių nuoma. Valdydama didelį įvairių automobilių parką ir turėdama aukštos kvalifikacijos vairuotojus, bendradarbiaudama su stambiomis tarptautinėmis organizacijomis bei turizmo kompanijomis, geba vienu metu suteikti didelį kiekį transporto paslaugų.

Nuomai siūlomos ekonominės, standartinės ir prabangios klasės automobiliai. Svarbiausias mūsų skiriamasis bruožas – naujausi, nesiekiantys nė dviejų metų senumo, saugūs automobiliai.

„Autolux“ teikia ir naujų mikroautobusų nuomos paslaugas visoje Lietuvoje ir užsienyje. Keleivių pervežimo ir transporto priemonių paslaugų įmonė nuolat didina paslaugų spektrą, tenkina išrankiausių klientų poreikius, todėl „Autolux“ parką papildė ir nauji Mercedes-Benz Sprinter – devyniolikos vietų mikroautobusai, kurių paklausa itin didelė tarptautiniu mastu.

Visi nuomojami automobiliai yra nauji, saugūs, techniškai tvarkingi, patogūs bei ekonomiški. Visos transporto priemonės periodiškai tikrinamos sertifikuotuose servisuose.

Mūsų įmonė ne tik teikia transporto priemonių nuomos bei keleivių vežimo paslaugas, bet ir pasitinka svečius oro uostuose, stotyse ar kitose vietose. Profesionalūs, paslaugūs, didelę vairavimo patirtį turintys vairuotojai užtikrins Jūsų kelionės saugumą ir komfortą.

Vizija
Tapti stabilia, konkurencinga, lyderiaujančia kompanija teikiančia automobilių nuomos bei keleivių pervežimo paslaugas ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Misija
Tenkinti išrankiausių klientų lūkesčius didinat autoparką naujais automobiliais bei teikiant aukščiausios kokybės paslaugas.

Vertybės
Būti patikimu ir atsakingu partneriu, rūpintis klientų interesais ir teikti aukštos kokybės paslaugas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!