Automobilių ir mikroautobusų nuoma - Rentcar

8 640 65132
8 640 65132
info@rentcar.lt
rentcar.lt
Gargždupio g. 3A, Kvietiniai, Klaipėdos aps. 19 km iki Klaipėdos

Apie mus

Automobilio nuoma – paslauga, kurios gali prireikti daugeliu gyvenimo atvejų. Renkantis automobilio nuomą siūlančią įmonę labai svarbus paprastas, greitas nuomos užsakymo procesas, automobilis, kuriame galėtumėte jaustis saugiai ir jaukiai, ir, žinoma, pasirinktos įmonės patikimumas.

Rentcar.lt siūlo kokybiškas paslaugas bei lanksčią kainų sistemą. Įmonės komanda pasirūpins, kad būtų patenkinti visi kliento pageidavimai – nuomos paslaugų teikimo srityje sukaupėme patirtį, reikalingą užtikrinti sklandų bendradarbiavimą. Galime garantuoti aukštą aptarnavimo paslaugų kokybę, adekvačią reakciją į iškilusias situacijas – siekiame, kad naudodamasis mūsų paslaugomis klientas gautų visą reikalingą dėmesį, patirtų tik teigiamas emocijas.

Jūsų patogumui, Rentcar.lt įdiegė savo svetainėje nuomos užsakymo sistemą, kuria paprasta naudotis ir vos keliais žingsniais galite pasirinkti norimą mašinos modelį, visas smulkmenas ir liks tik atsiimti transporto priemonę pasirinktame punkte. Dirbame visoje Lietuvoje, taip pat Latvijoje ir Estijoje, todėl automobilį mielai pristatysime į bet kurį mūsų šalies oro uostą, Rygos bei Talino oro uostus.

Visi nuomojami automobiliai yra nauji, ne senesni nei 3 metų, kruopščiai prižiūrimi įmonės specialistų. Galite rinktis lengvuosius automobilius arba devynių vietų mikroautobusus. Visos lengvosios transporto priemonės yra benzininės, o mikroautobusai – dyzeliniai.
Nuomos kaina priklauso nuo pasirinkto automobilio modelio, taip pat, nuo laikotarpio, kuriam reikalinga transporto priemonė. Kuo ilgesniam laikui norite išsinuomoti automobilį, tuo patrauklesnę paslaugos kainą Jums pasiūlys Rentcar.lt specialistai!

Teikiame tiek trumpalaikės, tiek ilgalaikės nuomos paslaugas. Klientui pageidaujant, galime pasiūlyti ir automobiliui reikalingus priedus, tokius kaip navigacinė sistema, stogo bagažinė ar vaikiška kėdutė saugiai Jūsų mažylio kelionei.

Išsinuomotu automobiliu galite keliauti ir į užsienį – paros kilometražas ribojamas iki 500 km.

Greita, saugi ir patogi kelionė – kiekvieno iš mūsų troškimas. Planuodami išvyką prisiminkite, kad automobilio nuoma gali būti tinkamiausias sprendimas, juk būdami situacijos šeimininkais galėsite sustoti, kada panorėję, tinkamai pasirūpinti kartu vykstančiais vaikais, galiausiai – nereikės nekantriai rangytis ant nepatogios autobuso ar traukinio sėdynės.

Patikimas automobilių nuomos partneris – Rentcar.lt. Patikėkite mums savo kelionės rūpesčius – tegu kiekviena minutė, praleista kelyje būna komfortabili.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!