Vivarent automobilių nuoma Lietuvoje

+370 609 34420
+370 609 34470
info@vivarent.lt
vivarent.lt
Biržiškų g. 1A -10, Kaunas, Kaunas

Apie mus

VIVARENT – tai inovatyvi, naujo požiūrio bei kitų galimybių įmonė teikianti transporto paslaugas visoje Lietuvoje ir užsienyje. Automobilių nuomos paslaugas siūlanti išskirtiniu požiūriu į klientą ir į siūlomą paslaugą. VIVARENT teikiamų paslaugų spektras: lengvųjų automobilių nuoma, keleivinių mikroautobusų nuoma, krovininių mikroautobusų nuoma, keleivių pervežimo paslaugos, ilgalaikė automobilių nuoma, automobilių nuoma su vairuotoju. Disponuodama plačiu automobilių parku, turėdama patikimus partnerius, profesionalią komandą, bendradarbiaudama su tarptautinėmis kompanijomis ir organizacijomis, vienu metu gali pasiūlyti plačiausią transporto paslaugų spektrą.

Nuomai siūlome ekonominės, standartinės, prabangios, visureigių klasių automobilius.

VIVARENT teikia keleivinių ir krovininių mikroautobusų nuomos paslaugas visoje Lietuvoje ir užsienyje. Transporto priemonių paslaugų sąrašą nuolatos plečiame ieškodami naujovių ir inovacijų sėkmingam ir patikimam klientų aptarnavimui.

Visi nuomojami automobiliai yra patikimi, saugūs, techniškai tvarkingi, patogūs bei komfortiški. Visos transporto priemonės periodiškai tikrinamos sertifikuotuose servisuose.

Mūsų įmonė ne tik teikia transporto priemonių nuomos bei keleivių vežimo paslaugas, bet ir pasitinka svečius oro uostuose, stotyse ar kitose vietose. Profesionalūs, paslaugūs, didelę vairavimo patirtį turintys vairuotojai užtikrins Jūsų kelionės saugumą ir komfortą.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Stogo bagažinės, skersiniai ir t.t.
Mikroautobusai, autobusai
Lengvieji automobiliai
Prabangūs, retro automobiliai
Limuzinai; Party Bus

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Aleksas 2020 Vas 16
Nusivyliau. Pernai nuomavausi mikroautobusą – buvo ok, todėl šiemet ir vėl nuomavau kelionei į užsienį. Trumpai: apie mano užsakymo pakeitimus neįspėjo, keisti automobilio neplanavo, kompensacijos nepasiūlė, todėl - nerekomenduoju.
Keletą mėnesių iš anksto suderinau konkretų modelį – 2013 metų 7 vietų VW Multivan.
Vivarent komandai akcentavau, kad domina tik šis konkretus modelis. Prieš gaunant automobilį ir atliekant galutinį apmokėjimą dar kartą buvau patikintas - „dėl Jūsų kelionės ir rezervuoto auto niekas nesikeičia“.
Prieš kelionę pristatė 2019 metų 9 vietų Fort Transit, trauktis nebuvo kur, savaitės kelionę pabaigėme su pateiktu automobiliu. Užsakyto ir pateikto automobilių klasės skiriasi, VW daug komfortiškesnis ir geresnės komplektacijos.
Vivarent deklaruoja, kad teikia aukštos kokybės paslaugas, tad, tikiu, jog taikant gerą aptarnavimą: Vivarent turėjo prieš kelionę įspėti dėl keičiamo automobilio (o ne jį pristatant palikti klientą prieš faktą), ir pernuomoti iš kitos nuomos VW ar panašios klasės automobilį. Bet pristačius automobilį jokie pakeitimai nebuvo daromi, dėl kompensacijos automobilių nuomos kainos skirtumui padengti - nesutiko, nuolaidą daryti atsisakė ar kitokios papildomos vertės, netgi ir po nuomos - nesuteikė. Jeigu jums svarbu vertė, kurią gaunate už savo sumokamus pinigus – rekomenduoju apsvarstyti ar Vivarent galės patenkinti jūsų lūkesčius.