Automobilių nuoma Rokiškyje

+370 655 15444
+370 655 15444
info@sniocars.lt
sniocars.lt
Panevėžio g. 18-1, Rokiškis, Rokiškis

Apie mus

Kas prieš vos ne šimtą metų buvo prabangi paslauga, naudojama parodyti išskirtinumą, šiandien yra plačiai išvystytas verslas, palengvinantis kasdieninius mūsų poreikius, atostogas ar padedantis įmonėms išspręsti darbuotojų transporto problemas.

UAB „SnioCars“ Rokiškio mieste siūlo ilgalaikę, trumpalaikę nuomos paslaugą su vairuotoju ar be jo. Preinama automobilių nuomos kaina, geros automobilių nuomos sąlygos, laisvai pasirenkama automobilių nuomos trukmė – visa tai rasite UAB „SnioCars“ Rokiškyje. Mūsų siūlomos automobilių nuomos sąlygos yra lanksčios ir leidžia atrasti sau tinkamiausią automobilių nuomos variantą. Mūsų svetainėje rasite nuomojamų automobilių pasiūlą: ekonominės, kompaktinė, vidutinės, prabangios klasės bei papildomas paslaugas. Tereikia išsirinkti geriausiai Jūsų poreikius atitinkantį variantą. Platesnė informacija apie automobilių nuomą, trukmę, sąlygas rasite mūsų tinklapyje. Susisiekti su mumis galite nurodytais kontaktais.

Automobilio nuoma – tai puikus pasirinkimas, norintiems nevaržomai susiplanuoti kelionės tikslą bei patogumą. Paslauga, automobilis su vairuotoju, mūsų įmonės vairuotojas galės Jus pristatyti visur, kur tik Jums reikės, pasitikti Jūsų giminaičius ar svečius iš oro uosto Vilniuje, Kaune ar Rygoje.

Įmonė ,,SnioCars” nuomoja techniškai tvarkingus automobilius, todėl tikime, kad mūsų klientų poreikiai bus patenkinti ir paslauga bus įvertinta teigiamai.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Stogo bagažinės, skersiniai ir t.t.
Lengvieji automobiliai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!