Balionai, Fejerverkai, Šviečiančios raidės

8 686 28989
8 620 32788
info@kvadratu.lt
www.kvadratu.lt
Technikos g. 18G, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Mūsų šūkis: Būk teigiamas!
„KVADRATU LT“ tikslas: Patenkintas ir lojalus klientas!

Tikriausiai artimiausiu metu planuojate šventę ir norite, kad ji būtų nuostabi, įspūdinga ir spalvinga? Mes pasiruošę Jums padėti!
Pasitelkiant mūsų patirtį, išradingumą, kruopštumą ir kūrybingumą, rasime tinkamiausius sprendimus, atsižvelgiant į Jūsų renginio specifiką, keliamus tikslus ir turimą biudžetą.
Ar tai būtų: įkurtuvės, šimtadienis, išleistuvės, sutiktuvės, vardadienis, gimtadienis, mergvakaris, vestuvės, krikštynos, sąskrydis, čempionatas, turistinė stovykla, baikerių suvažiavimas, sportinis turnyras, kaimo turizmas, konferencija, mokymai, jubiliejus, įmonės ar miesto šventė, festivalis, televizinis projektas, koncertas, cirko pasirodymas...
Mes galime paįvairinti aplinką, naujomis dekoracijomis, vidaus ir išorės detalėmis, nuotaikingais siurprizais ir įspūdingais specefektais bei fejerverkais.
Mūsų paslaugos: helio balionai, Led balionai, balionai su bengališka ugnele, reklaminiai balionai, žiedlapių patranka, konfeti patrankos, pom poms dekoracijos, įvairios figūros ir girliandos, tūriniai gigantiško dydžio balionai, pripučiami ekranai, dangaus žibintai, ugnies aukurai, dekoracinės žvakės, degančios raidės, skaičiai ir figūros, įspūdingi komponuojami profesionalūs fejerverkai, įvairūs ugnies fontanai, degantys inicialai, azoto patrankos, Co2 šautuvas, Co2 efektai, statulėlės, apdovanojimai, reklaminiai ženkliukai.
Jūsų renginį galime paįvairinti specialiai sukurta instaliacija ar šou reginiu, pasitelkiant garso, vaizdo, šviesos, ugnies technika bei specefektus. Belieka Jums išsakyti savo mintis, vizijas ar svajones ir mes jas įgyvendinsim.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Švenčių atributika
Dekoracijos; Dekoravimas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!