Showart kūrybos studija

8-677 95095
8-677 95095
INFO@SHOWART.LT
www.showart.lt
Kalvarijų g. 137 E, Vilnius, Vilnius

Apie mus

7 FAKTAI APIE SHOWART KŪRYBINĘ STUDIJĄ arba KODĖL SAMDYTI VERTA?

- PLATI PASIŪLA – 2016 metų vasario 27 dieną, užsakovas (toks ir anoks) pareikalavo "SHOWART" atstovų, išvardinti visų tiekiamų paslaugų sąrašą. Paslaugos (tokiam ir anokiam) buvo vardinamos 332 dienas. Deja, 333 dieną buvome informuoti, jog (toks ir anoks) paspruko iš Lietuvos.

- LOJALUMAS – Tikėdamasis koncertui išsinuomoti itin aukštos kokybės garso ir šviesų aparatūrą, populiarus pop/rock muzikos atlikėjas Robbie Williams mėgino tiesiogiai prisiskambinti į "SHOWART" studiją, tačiau Williams‘o skambutis buvo atmestas, nes tuo metu vyko derybos su Egidijumi Sipavičiumi.

– ATSIDAVIMAS - studijos direktorius A. Trofimovas miega tik dvi valandas per parą; 20 valandų A. Trofimovas dirba; (likusias dvi, mąsto apie taiką pasaulyje ir varškės naudą organizmui).

– MENINIS LYGIS – "SHOWART" videografų kurtas, privataus renginio filmas, visiškai atsitiktinai pateko į EKKA (Europos kino kritikų asociacijos) rankas. Visai netrukus, studija "SHOWART" gavo EKKA laišką su informacija, jog filmas nominuotas auksinei palmės šakelei. Filmas laimėjo ne tik šakelę, bet ir palmę.

- REIKŠMĖ - Baigęs kiekvieną projektą, "SHOWART" grafikos dizaineris, į krūties spenelį įsiveria auskarą.

- PASIAUKOJIMAS - Po medicininės apžiūros, net šešiems "SHOWART" kūrybininkams, buvo nustatytas lėtinis darboholizmas. Septintajam nariui - Juliui Paškevičiui pasireiškė sunki kairiojo pusrutulio cirozė, be galimybės pasveikti. Kūrybiniam pusrutuliui suirus, ligonis darbo neprarado: "SHOWART" renginiuose Julius sėkmingai kepina kaštonus ir pilsto arbatą.

- ŠEIMA - Įgyvendinę daugybę sėkmingų projektų, „Showart‘ai“ tapo tarsi šeima: vienas kitą suprantame be žodžių, todėl tarpusavy bendraujame tik kūno mostais, tyloje. Dėl tokios pažangios verbalinės išraiškos, mumis susidomėję net specialistai iš NASA (Neurologinių anomalijų ir sutrikimų asociacija).

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Įgarsinimas, apšvietimas
Renginių organizatoriai, planuotojai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!