Taurakalnis – maisto gamyba, renginių organizavimas

+370 698 71212
+370 5 2687175
info@taurakalnis.lt
taurakalnis.lt
Olandų g. 51, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Nuo vieno kąsnio sumuštinukų iki prašmatnių vestuvių, nuo maisto šventei namuose iki Karalių bei Prezidentų aptarnavimo - Taurakalnis

„Taurakalnis“ – maisto gamybos įmonė, kurioje dirba pusantro šimto aukščiausios kvalifikacijos specialistų. Daugiau nei du dešimtmečius rengiame banketus, furšetus, įvairias šventes. Didžiosios Britanijos sosto įpėdinio Velso princo Čarlzo, Nyderlandų karalienės Beatričės vizitai, Lietuvos bei užsienio valstybių vadovų, politikos, verslo, mokslo ir kultūros elito susitikimai – mums patikimi aukščiausio lygio renginiai. Didžiuojamės galėdami reprezentuoti geriausias mūsų šalies kulinarijos tradicijas.

Maisto gaminimas yra menas, nuolatinė kūryba. Todėl pasakyti: viskas, mes jau pasiekėme aukščiausią lygį – negali. Nes tobulumui – kad ir kaip stengumeisi prie jo priartėti – ribų nėra. Mes nuolat mokomės, kviečiamės geriausius užsienio virtuvės šefus, padedančius atskleisti švedų, ispanų, japonų, rusų, kitų šalių kulinarijos paslaptis.

Esame ir tradicinės lietuviškos virtuvės žinovai, ir Fusion virtuvės atstovai, propaguojantys įvairių kulinarinių tradicijų susiliejimą. Maisto žinovai neretai vadina mus Haute cuisine (aukštosios virtuvės) profesionalais. Ir tai – pats geriausias komplimentas. Mes siekiame, kad žodis „Taurakalnis“ visuomet asocijuotųsi su posakiu – išskirtinė šventė.

Išskirtinę šventę galime suruošti nuo idėjos iki pilno jos įgyvendinimo. Tarptautiniai renginiai, konferencijos, rinkodaros ir pramoginiai įmonių vakarai, jubiliejinės šventės – savo klientams siūlome platų paslaugų spektrą. Mūsų komanda pasirūpins kiekviena renginio smulkmena.

Renginių organizavimas
Per daugiau nei dvidešimt veiklos metų išplėtėme teikiamų paslaugų ratą. Siekdami tobulumo maitinimo paslaugų srityje su tokiu pat užsidegimu nėrėme ir į renginių organizavimo sferą, įgijome patirties organizuojant didelius tarptautinius renginius.
Užsakysime lėktuvų bilietus ir viešbučius, pasirūpinsime svečių pervežimu, konferencine įranga, pasiūlysime novatorišką idėją kultūrinei ir pramoginei renginio daliai, suorganizuosime ekskursijas po gražiausias šalies vietas. Bendradarbiaujame su garsiausiais Lietuvos meno kolektyvais ir atlikėjais, renginių vedėjais, garso ir šviesos režisieriais.

Furšetai
Turime neįkainojamos patirties rengiant didelės apimties furšetus. Didžiausias mums patikėtas renginys – bendrovės „Omnitel“ vakaras keliems tūkstančiams žmonių. Su tokia pat meile ir atsakomybe surengsime šventę keliems ar keliolikai žmonių.
Įvairių spalvų ir audinių staltiesės, indai, stalo įrankiai, žvakidės, floristinės kompozicijos – mes rūpinamės ne tik maistu, bet ir visa šventės aplinka.

Banketai
Pasirūpinsime ne tik išskirtiniu maistu, bet ir stalais, kėdėmis, indais, įvairiais kitais šventės aksesuarais, stalų puošybos elementais, vardinėmis kortelėmis, gėlėmis. Organizuojant banketus taip pat esame pasiekę šios srities rekordą – surengėme išskirtinę vakarienę prie stalelių beveik devyniems šimtams svečių.

Vestuvės
Diena, sujungianti dvi širdis, dvi gimines – visada ypatinga. Mes pasistengsime, kad tai būtų ne tik gražiausia, bet ir gardžiausia šventė Jūsų gyvenime. Mūsų konditeriai sukurs nuostabiausią vestuvinį tortą.

Krikštynos
Patarsime kur ir kaip surengti šventę mažyliui, pasirūpinsime skaniais ir žaismingai atrodančiais patiekalais vaikų stalui. Mūsų konditeriai gamina išskirtinio skonio tortus ir desertus, o vaikų krikštynų skanėstai – tikri šedevrai. Valgomas automobilis, drugelis ar boružėlė – fantazuoti galima iki begalybės…

Gimtadieniai
Nesvarbu kur juos rengsite – gamtoje, namuose, pirtelėje ant ežero kranto – maistu Jums rūpintis nereikės. Aptarnausime svečius, gardžius kepsnius iškepsime vietoje, pasirūpinsime, kad taurėse visada būtų puikaus vyno.

Kalendorinės šventės
Visuomet galite užsisakyti gardžių patiekalų Kūčių, Kalėdų ar Velykų stalui, Naujiesiems metams. Ne tik pagaminsime, bet ir atvešime į vietą. Karštus patiekalus patieksime šildomuose furšetiniuose induose, tad nereikės rūpintis kaip juos pašildyti.

Verslo pietūs
Gardžiai pamaitinsime dirbančius žmones. Neverta gaišti laiko ieškant kur papietauti su kolega ar verslo partneriu – skanų maistą patieksime ten, kur Jūs dirbate.

Vieno kąsnio užkandėlės visiems atvejams
Vieno kąsnio užkandukai prie alaus ar vyno. Mažučiai, gardūs, vis kitokio skonio… Nepralenkiami užkandėlių gamintojai ir valgytojai yra ispanai – jų tapos žinomos ir mėgiamos visame pasaulyje. Prancūzai dievina savuosius canape. Mes siūlome įvairiausių vieno kąsnio užkandėlių. Jas patogu vežtis į gamtą, neštis einant į svečius ar patiems vaišinti užsukusius draugus.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių organizatoriai, planuotojai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!