4x4pramogos - Kelionės visureigiais

+370 685 399 76
+370 685 399 76
info@4x4pramogos.lt
4x4pramogos.lt

Apie mus

MES SIŪLOME:
• Išsinuomuoti visureigį su profesionaliu vairuotoju –JŪS planuojat, mes važiuojam!
• Visureigių vairavimo mokyklą - Seniai svajojote išbandyti visureigį bekelėje, tačiau nedrąsu, nes neišmanote jo valdymo gudrybių? Pasiruoškite ekstremalioms situacijoms, kurios Jūsų tyko bekelėje! Mokymų metu išmoksite valdyti visureigį smėlio ruože, stačiuose šlaituose, pusnyse (žiemos sezono metu) ir „purve“. Išmoksite neužklimpti, važiuoti vandenyje, įveikti brąstas, ištraukti nelaimėje atsidūrusį kolegą bei „išsitraukti save“, įveikti kliūtis bekelės ruože ir kontroliuoti visureigį ekstremalioje trasoje. Mokymus ves Lietuvos bekelės varžybų čempionai, o jų metu vairuosite specialiai bekelei paruoštą visureigį.
• Bekelės Taksi – Reikia nuvežti į medžioklę? Norite pasiekti sodybą įdomesniu būdu ir ekstremalesniu keliu? Žiemą nepravažiuojate miško keliuku lengvuoju automobiliu? PADĖSIME!
• Mergvakarių, bernvakarių organizavimą - O kodėl gi mergvakario ar bernvakario proga nesušokus į visureigį? Nematome tam priežasčių! Suorganizuosime Jūsų mergvakarius ir bernvakarius taip, jog nebus gėda ir anūkam papasakoti, net jei jų transporto priemonės jau skraidys. Rasim būdą tai įgyvendinti Jūsų pageidaujamoj vietoj, su Jūsų norimais šventės akcentais.
• Vestuvių ekipažą – o kas sakė, jog į vestuves reikia atvažiuoti prabangiais automobiliais? Mes sakome, jog ekstremalus atvažiavimas galingais visureigiais, vairuojamais daugkartinių bekelės čempionų, yra kaip tik tai ko reikia puikiai santuokos pradžiai!
• Festivalių ir renginių organizavimo paslaugas – Norite suorganizuoti netradicinę šventę gamtoje? Pasimatysim, pasitarsim, padarysim!
• Ekskursijas – pažįstam visus Lietuvos (ir ne tik) miškus, kelius ir keliukus, turim įvairiausių ekskursijų ir išvykų, galime suorganizuoti kelionę į Karpatus, ar per 4 valandų ekskursiją parodyti, kaip atrodo mūsų sostinė kitaip – ekstremaliais keliukais, kalniukais ir pelkėm aplink. Išvažiuoti į vienos ar dviejų dienų kelionę visureigiais po Lietuvą, pasmaguriaut prie laužo ir pasnausti palapinėj gamtoje.
• Komandos formavimą – Kur smagiau formuoti ir stiprinti komandą, negu prie laužo po dienos, kupinos įspūdžių po ekstremalios kelionės visureigiais? Išbandysite bei geriau pažinsite save ir kolegas įvairiose stresinėse situacijose, ir, įtampai atslūgus, turėsite galimybę aptarti, atsipalaiduoti ir pasimokyti.
• Individualias keliones – Bet kokią kelionės idėją, kurią JŪS galite sugalvoti – mes galime įgyvendinti!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!