Dubingių Žirgynas

+370 656 56 333
+370 640 11 333
info@dubingiuzirgynas.lt
www.dubingiuzirgynas.lt
Įlankos g. 23, Žalktynė, Utenos aps. 31 km iki Molėtų

Apie mus

“Dubingių žirgynas” – tai pirmasis pramogų komplekso “Dubingiai Diamond Resort” etapas, įsikūręs unikalios gamtos apsuptyje. Aplink esantys trys ežerai, miškai, ilgamečiai ąžuolai, vasaros vakarais už lauko jojimo aikštės esančioje dauboje pasirodantys įspūdingi saulėlydžiai, paskęstantys rūke, sukuria ypatingą jaukumą ir ramybę. Kiekvieną pavasarį netoli mūsų esančio Žalktynės kaimelio miškelyje galima stebėti žalčių puotas. Čia miestui būdingą mašinų bei žmonių šurmulį pakeičia gamtos garsai: gyvūnų kalba, miškų ošimas, vandens čiurlenimas. Būdamas “Dubingių žirgyne” pamiršti miestą, jo triukšmą bei purvą ir įsijauti bei pajauti natūralią gamtą.

“Dubingių žirgynas” išsiskiria ne tik gamta, kurioje yra įsikūręs, bet ir savo architektūriniu unikalumu. Didžiulis 1500 kv.m. apvalus maniežas su unikaliomis ir originaliomis medinėmis stogo konstrukcijomis bei jaukus apšvietimas – visa tai išskiria mus iš kitų Lietuvos žirgynų. Be to, “Dubingių žirgyne” po vienu apvaliu stogu telpa tiek maniežas, tiek gardai – arklių namai, tiek restoranas, tiek viešbutukas. Sėdėdamas restorane gali grožėtis manieže jojančiais arkliais, o sėdėdamas lauko terasoje gali žavėtis lauko jojimo aikštėje jojančių arklių grakštumu.

Kadangi gamta yra unikali ir kalba pati už save, mūsų tikslas yra čia sukurti į gamtą įsiliejančią infrastruktūrą, kuri neužgožtų gamtos išskirtinumų, o išryškintų juos. Mūsų kuriamas architektūrinis ansamblis formuojasi palaipsniui ir jo dinamika yra nenutrūkstama.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!