Menų studija "Džiaugsmo ratas"

Mažvydo g.4, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Menų studija "Džiaugsmo ratas" įsikūrė 2009 m. Pilaitėje. Jos vadovė ir įkūrėja Elytė Krasauskaitė Mieliūnienė - menininkė, turinti 24-jų metų pedagoginio darbo patirtį, dirba su vaikais ir suaugusiais. Ji veda įvairaus pobūdžio kūrybinius - praktinius seminarus miesto ir šalies mokytojams, bei dalinasi savo patirtimi užsienio šalyse.

Elytė Krasauskaitė Mieliūnienė eksternu baigė J. Vienožinskio dailės mokyklą, mokėsi VDA, įgijo dailės bakalauro laipsnį edukologijos universitete. vėliau buvo suteikta mokytojos metodininkės kvalifikacija. Taip pat baigė specialiuosius dailės terapijos metodų taikymo kursus. Nuolat dalyvauja įvairiose dailės terapijos patyriminėse programose, dalyvauja ir savo kompetencijas kelia teoriniuose ir praktiniuose psichologijos mokymuose. Studijuoja Maskvos pozityvių technologijų ir konsultavimo institute programą: meno terapijos metodai psichologinio konsultavimo, socialinio darbo ir sveikatos priežiūros srityje.

Kuria individualias programas, pagal kurias organizuoja ir veda vasaros kūrybines stovyklas vaikams ir paaugliams.
Dalyvauja Geležinio Vilko Rotarkt klubo projekte ,,Išpildyk mano svajones''prisideda prie vaikų svajonių išpildymų.
Nuo 1988 m. Elytė Krasauskaitė Mieliūnienė dalyvauja parodose. Kuria savitu stiliumi, kuris atsispindi visuose menininkės darbuose. Surengė 4 odos papuošalų parodas ir 4 autorines paveikslų netradicinėm technikom parodas.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kursai, būreliai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!