Žaidimų kambarys "Ledinukas"

+370 655 12001
+370 655 12001
info@ledinukas.com
www.ledinukas.com
Kalvarijų g.206, Vilnius, Vilnius

Apie mus

Vaikų žaidimų kambarys ,,Ledinukas"

,,Ledinukas" gimė su didele energija ir nesuvaldomu noru sukurti tokį žaidimų kambarį, kokį norėtumėme padovanoti savo vaikui, t.y. įdomų, stilingą ir saugų.

Saldumynų tematika įkurtas žaidimų kambarys yra erdvus, todėl jame galime priimti iki 40-50 asm. grupes gimtadieniams, krikštynoms, darželių ar įmonių šventėms (Kalėdinėms). Kurdami šį kambarį, turėjome vieną pagrindinį tikslą - sukurti erdvę, kurioje būtų gausu aktyvių pramogų vaikams ir būtų patogu tėvams. Šiame kambaryje rasite didžiausią žaidimų įrangą tarp privačių kambarių Vilniuje. ,,Ledinuke" turime didelę ir funkcionalią žaidimų erdvę su batutu, kamuoliukų baseinu, keliomis čiuožyklomis (pritaikytos mažesniems ir dideliems vaikams), vaikų ,,favoritu“ jau tapusiu Tarzano nusileidimo takeliu (itin pamėgtas vyresnių nei 5 m. vaikų). Mes nuolat domimės žaidimų/žaislų naujovėmis pasaulyje, todėl džiaugiamės būdami pirmieji Vilniaus vaikučiams atvežę ,,spurgų" čiuožyklą ir besisukančią spalvingą ,,saldainių" karuselę.

,,Ledinukas" orientuotas į 4-9 metų vaikus.

Tėvelių patogumui kambaryje yra įrengta virtuvėlė (virdulys, pjaustymo reikmenys ir pan.), WC, erdvi ir patogi svečių sėdėjimo ir bendravimo zona su kokybiškais minkštais baldais bei geras stalo futbolo stalas. Patalpos išplanuotos taip, kad savo vaiką visada matytumėte.

Privatumas mums visada buvo ir yra vertybė, todėl gimtadienių metu ,,Ledinukas" bus uždarytas tik vienai šventei.

Laukiame Jūsų atvykstant į svečius :)

Na, ir pabaigai, ne kartą girdėjome klausimą – "kodėl "Ledinukas"? Atsakymas yra labai paprastas.

Nes žaisti – saldu!Smile

Linkėjimai,
Ledinukas & dream team

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Atrakcionai; Žaidimų kambariai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!