Vaikų žaidimų kambarys "Mažųjų Karalystė"

+370 620 74 094
+370 620 74 094
mazujukaralyste@gmail.com
www.mazujukaralyste.lt
Upės g. 9, Vilnius, Vilnius

Apie mus

„Mažųjų Karalystė“ - nauja, jauki, saugi ir žaisminga šeimos švenčių bei laisvalaikio erdvė pačiame sostinės centre. Ši strategiškai patogi vieta, duris atvers tada, kai Jums reikės privačios erdvės, kurioje galėtumėte kurti mieliausius savo šeimos prisiminimus, t.y. švęsti gimtadienius, krikštynas, įvairius minėjimus.

Jūsų vaikučiai čia galės šėlti, šokti, skaityti, dainuoti, žaisti kartu su Jumis arba tol, kol Jūs apsipirksite, tvarkysite darbo ar asmeninius reikalus, pusryčiausite, pietausite ar romantiškai vakarieniausite, mes pasirūpinsime Jūsų mažųjų užimtumu, teigiamomis emocijomis ir trumpalaike priežiūra.

"Mažųjų Karalystėje" Jūs rasite sertifikuotą ir saugią žaidimų aikštelę su daug linksmų komponentų: batutu, dviguba tiesia čiuožyka, spiraline čiuožykla, dideliu kamuoliukų baseinu, diržiniu pralindimo tuneliu, voro bokštu, daug lavinamųjų, kokybiškų žaislų, edukacinių pramogų, lėlyčių namelį, vyrukų pipiriukų dirbtuves, mini fotostudiją. Pas mus jausitės kaip namuose, nes viską ruošiame su meile ir atsidavimu.

Tikime, kad vieną kartą apsilankę pas mus – norėsite dar daug kartų sugrįžti! Šaunios pramogos vaikams ir laisvė Jums! Laukiame!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!