“Rūgpienių kaimas” – kaimo turizmo sodyba

+370 687 85347
+370 687 85347
info@rugpieniukaimas.lt
rugpieniukaimas.lt
Kvietiniai, Klaipėdos aps. 22 km iki Klaipėdos

Apie mus

Jeigu pasiilgote poilsio natūralioje gamtoje, kaimo turizmo sodyba “Rūgpienių kaimas” – puiki vieta poilsiui ir pramogoms. Graži aplinka ir malonus aptarnavimas Jums leis turiningai praleisti laisvalaikį ar atšvęsti ypatingą šventę. Sodyboje Jums bus sudarytos puikios sąlygos privačioms viešnagėms ir kolektyvinėms šventėms. Įsitikinsite, kad jubiliejus, vestuves, šeimos ar darbo kolektyvo šventes geriausia rengti “Rūgpienių kaime”. Šventėms pasiūlysime patogią ir gražią banketinę salę, nakvynei – puikų viešbutį, aktyviam laisvalaikiui – gryną orą ir sportines pramogas.

Rūgpienių kaimas – tai geriausiai vieta jūsų šventėms – gimtadieniams, vardadieniams, jubiliejams, vestuvėms, skyryboms, krikštynoms, penktadieniams, taip pat – Šventoms Velykoms ir Kalėdoms, Naujiesiems metams ir Žolinėms. Šiame gražiame Klaipėdos rajono kampelyje, kurį iš vienos pusės gaubia miškas, iš kitos semia Minijos upė, daug erdvės jūsų linksmybėms, puikiam laisvo laiko praleidimui. Aplinka tiks net patiems išrankiausiesiems.

Rūgpienių kaime jūsų laukia šventėms švęsti skirtos patalpos, miegamieji kambariai svečiams, dvi pirtys, kubilas, atrakcionai, o aktyviam laisvalaikiui įrengtos sporto aikštelės, kuriose galima žaisti tinklinį, krepšinį, futbolą, kitus žaidimus. Svečiams – puikiai išpuoselėtas sodas, kuriame galėsite sutikti vaikštinėjantį povą ar kitą paukštį. Rūgpienių kaime galite rengti įmonės, bendrovės ar kitos organizacijos šventę – visiems žmonėms užteks vietos. Muzikantams, grupėms yra įrengta scena, o prie jos – erdvi aikštelė šokiams, atrakcijoms ar estafetėms.

Baseinas gryname ore šiltu metu laiku jums padės pasijausti tarsi atostogautumėte prabangiame užsienio viešbutyje. Jei ką, šalia vingiuoja viena iš gražiausių Žemaitijos upių – Minija. Joje irgi galėsite atsivėsinti nuo kaitrios šilumos. Švenčiantiems vestuves, jubiliejus ir kitas solidžias šventes padėti pasirengęs Rūgpienių kaimo personalas. Virtuvės maisto virtuozai, savo meistriškumu, žiniomis ir patiekalų paruošimu niekuo nenusileidžia profesionalams.

Ekstremalesnių pojūčių mėgėjai taip pat ras Rūgpieniuose sau užsiėmimų. Virš tvenkinio yra nutiestas lynas, kuriuo nuslysti per visą vandens telkinį – didžiausias malonumas. O kokie geri prisiminimai apie Rūgpienių kaimą ir jame gyvenančius žvėrelius, paukštelius, gyvūnus, apie šiame gamtos kampelyje praleistą laiką be fotosesijos? Nuotraukos, įamžintos akimirkos Rūgpieniuose, bus gražiausi vaizdai jūsų nuotraukų albume arba kompiuteryje.

Tad jūsų laukia paštininkas Petkevičius, šunys, katės, vištos, žąsys, arkliai ir kiti Rūgpienio kaimo gyventojai!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!