Čepų kaimo turizmo sodyba

+370 686 44224
+370 644 2277
info@cepusodyba.lt
www.cepusodyba.lt
Agluonėnai, Klaipėdos aps. 7 km iki Priekulės

Apie mus

Čepų kaimo turizmo sodyba įsikūrusi Klaipėdos rajone, šalia Agluonėnų kaimo. Šią sodybą supa „Atgimimo“ bei „Lietuvininkų“ parkai. Taip pat šalia prateka Agluonos upė-tvenkinys. Čia kiekvienas ras sau tinkantį užsiėmimą: pavalgyti vasarą veikiančiame bare, išsimaudyti pirtyse, papramogauti, išsikepti šašlyką, pažaisti krepšinį, tinklinį, yra vaikų žaidimo aikštelės, pavaikščioti poilsio parke, aplankyti istorines lankytinas vietas. Taip pat šioje sodyboje galima atšvęsti šeimos švenes (vestuves, jubiliejus, krikštynas).

Mini SPA
Jeigu esate pavargę, išsekę, įkirėjo blogas oras, norite pailsėti, atgaivinti jėgas, tai kviečiame atvykti į Čepų sodybos Mini SPA. Jūsų laukia garinė pirtis su gydomuoju druskos dušu, pasiplaukiosite baseine su priešsrove, pasimėgausite sūkurine vonia (jacuzzi). Romantikos mėgėjai gali užsisakyti lauko sūkurinę vonią. Taip pat Jūsų patogumui įrengta 20 vietų salė bei 2 poilsio kambariai. Čia galite švęsti ne tik įvairias šventes, bet ir rengti konferencijas bei seminarus, nes yra visa reikalinga įranga.
Aktyvesnio poilsio mėgėjams galime pasiūlyti lauko mini sporto aikštę su specialia danga, kur galėsite pažaisti krepšinį ar tinklinį. Tai puikus poilsis Jūsų šeimai, draugų ir bičiulių kompanijoms.

Didžioji ir mažoji pirtys
Pirtelės yra šalia baro „Karčema“, esančiame ąžuolų miškelyje.
Didžioji pirtis
Didžiosios pirties sienos pušinės, o stogas dengtas nendrėmis. Pirties salėje, kur telpa 15 žmonių, stovi du šimtamečių ąžuolų stalai, krosnelė, baras. Prie dušinės yra įrengtas atskiras kambarys persirengimui, tualetas, sauna. Išėjus iš saunos galima išsimaudyti šildomame baseine. Uždarame lauko kiemelyje galima išsikepti šašlykų. Pirtis kūrenama malkomis.

Apie pokylių salę
Pokylių salė turi ramų uždarą kiemą. Jis grįstas girnomis, yra baseinėlis su fontanu. Kiemą supa du nameliai, pavėsinė, XI a. medinės pilies instaliacija, šalia yra 1ha ežerėlis, kuriame galima išsimaudyti, pažvejoti ar paplaukioti su vandens dviračiu. Salė talpina iki 50 žmonių. Antrame salės aukšte yra poilsio kambarys, miegamieji. Taip pat yra virtuvė, tualetai bei dušas.

Apie parką
„Poilsio parkas“ ribojasi su Agluonos tvenkiniu. Poilsiautojams įrengtos krepšinio, tinklinio ir badmintono aikštelės bei devynios supynės. Taip pat yra 13 poilsio aikštelių, kurias sudaro: stalas, 3 suolai, šašlykinė, šiukšlių dėžė. Susirinkę žmonės ilsisi, sportuoja, kepa šašlykus, maudosi Agluonos tvenkinyje.

Apgyvendinimas
Norintiems pailsėti po sunkių darbų, siūlome du namelius, kuriuose galėsite apsistoti su šeima. Nameliai yra šalia didelio vandens telkinio, kuriame galėsite išsimaudyti, paplaukioti su vandens dviračiais, pažvejoti.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!