Antano Budriaus kaimo turizmo sodyba

+370 615 50 724
+370 615 50 724
info@antanosodyba.lt
www.antanosodyba.lt
Lopaičiai, Telšių aps. 20 km iki Rietavo

Apie mus

Sodyba įsikūrusi prie gražaus tvenkinio, kalvotoje vietoje, šalia Tverų miestelio. Aplinkui vaizdingi gamtovaizdžiai. Tai – Lopaičių piliakalnis, ant kurio stovėjo žemaičių kunigaikščio Vykinto pilis, ir kiti istorinį kompleksą sudarantys objektai: Pribitkos pilkapynas, apeiginis takas į pilkapyną, senovės žemaičių šventvietė. Už 2 km nuo sodybos, Lopaičių miško prieglobstyje, tyvuliuoja Ruškio ežeras.

Sodyboje yra 2 mediniai namai. Didžiojo namo pirmame aukšte yra pobūvių salė su židiniu, pirtis su priepirčiu, dušai, virtuvė, tualetas; antrame aukšte yra du miegamieji su atskirais vonios kambariais. Iš erdvaus balkono ir terasos atsiveria gražus vaizdas į sodybos tvenkinį.
Mažojo namelio pirmame aukšte – kambarys su krosnele, maža virtuvėlė, miegamasis dviems asmenims, vonios kambarys, antrame aukšte – miegamieji.

Sodyboje yra visi patogumai. Kiekvieną namą supa gražiai apželdinta aplinka. Įrengtos tinklinio ir krepšinio aikštelės, yra vaikų žaidimų aikštelė. Sodybos tvenkinyje galima žvejoti, maudytis, paplaukioti valtimi ar vandens dviračiu.
Ištisus metus sodyboje atskirai gali ilsėtis dvi šeimos. Sodyboje galima rengti pobūvius kompanijoms iki 50 asmenų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!