La Villa Royale - karališka erdvė Jūsų renginiams

+370 (687) 54844
+370 (687) 54844
info@lavillaroyale.lt
www.lavillaroyale.lt
Markutiškės, Trakai

Apie mus

La Villa Royale pirmą kartą duris savo svečiams atvėrė 2015 metais.

Margio ežero pakrantėje įsikūrusį kompleksą sudaro pagrindinė vila, pirties namelis ir kvepianti pušynu neaprėpiama gamta, ramybė ir privatumas – būtent tai laikome savo privalumu.

Pagrindiniame vilos pastate pačioms įvairiausioms progoms švęsti, ar konferencijoms organizuoti talpiname apie 130 žmonių. Antrame pastato aukšte įrengti uždari miegamieji kambariai, pritaikyti įvairiam žmonių skaičiui: kambaryje miegoti gali nuo 2 iki 6 žmonių, kiekvienas kambarys turi atskirus vonios kambarius. Iš viso pagrindiniame pastate patogiai išsimiegoti gali 64 žmonės. Be to, pokylių salėje puikiai apgalvota vėdinimo ir kondicionavimo sistema neleis svečiams nei sušalti, nei perkaisti – vasarą kondicionieriai gaiviai vėdina patalpą, o žiemą pastatas šildomas geotermiškai.

Prie pat ežero – pirties namelis. Pastate galima rengti ir mažesnes šventes: salė talpina apie 30 svečių, antrame aukšte yra 18 miegamų vietų, šalia namelio – didžiulė ir patogi pavėsinė – puikus pasirinkimas jaukioms asmeninėms šventėms gamtoje. Na ir žinoma, kaip pirties namelis be pirties? Mūsų pirtis fantastiška – kaitindamiesi pro langą galite stebėti nuostabius gamtos vaizdus, prireikus – įsileisti gaivaus oro, o įsikaitinus nuo lieptelio šokti tiesiai į Margio ežerą.

Pagal Jūsų pageidavimus, yra galimybė nuomoti tik pirtį arba tik didįjį pastatą.

Pagrindinį vilos pastatą ir pirties namelį jungia didžiuliai ir itin tvarkingi gamtos plotai, kartu su nedideliu pušynu. Čia kiekvienas ras mielą sau kampelį atsipūsti ar aktyviai pasilinksminti, kadangi turime ir tinklinio aikštelę, taip pat yra galimybė valtimi pasiplaukioti nuostabiajame ežere.

Kadangi savo veiklą pradėjome dar labai neseniai, mes, klausydami savo svečių atsiliepimų, nuolat puoselėjame ir atnaujiname tiek savo aplinką, tiek ir kitas paslaugas tik tam, kad kiekvienas svečias užsukęs pas mus, norėtų ir dar kartą sugrįžti.

Kviečiame ir Jus į pirmąjį pasimatymą!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!