Kaimo Turizmo Sodyba Minavuonė

+370 686 93373
+370 686 93373
minavuone@gmail.com
minavuone.lt
Degučiai, Telšių aps. 31 km iki Telšių

Apie mus

Minavuonė – kaimo turizmo sodyba Telšių rajone prie ežero, didelių miškų ir pievų apsuptyje esantis gamtos kampelis, kuriame sau vietą ras norintys atšvęsti savo šventes ir norintys kokybiškai pailsėti.

Sodyba yra tik 8 km nuo Telšių ir 15 km nuo Plungės, todėl puikiai tinka pabėgti nuo miesto šurmulio ir pasilepinti gamtos teikiamais malonumais. Sodyba įsikūrusi 6 km nuo kelio Šiauliai – Palanga, tad į ją pailsėti gali užsukti nuo kelionės pavargę poilsiautojai.

Kaimo turizmo sodyboje prie Telšių visais metų laikais teikiamos pokylių salės, pirčių ir poilsio namelių nuomos paslaugos. Pokylių salėje gali būti rengiamos vestuvės, krikštynos, įmonių vakarėliai ar kitos šventės su svečių nakvyne iki 70 asmenų. Poilsiautojų patogumui teikiamos ir maitinimo paslaugos. Nuomojamose pirtyse jūs galite pasinaudoti visais pirties teikiamais malonumais, po to atvėsti ežero vandenyje, ar mažesniame artimų žmonių rate atšvęsti įsimintą datą. Poilsio nameliai pastatyti ant ežero kranto, su mini virtuve. Kiekvienas namelis turi savo pavėsinę ir laužavietę.

Pokylių salės nuoma

Sodyboje nuomojamos pokylių salės vestuvėms, krikštynoms, įmonių vakarėliams ar kitoms progoms. Teikiamos maitinimo ir apnakvindinimo iki 70 asmenų paslaugos.

Poilsio namelių nuoma

Sodyboje nuomajami poilsio nameliai su mini virtuve. Nameliai prie ežero, su atskiromis pavėsinėmis ir laužavietėmis.

Pirčių nuoma

Sodyboje nuomojamos pirtys prie ežero. Pirtys su sale šventėms mažame draugų būryje paminėti. Pirtys su galima nakvynės paslauga.

Priimami poilsiautojai su kemperiais ir palapinėmis, kuriems nuomojamos atskiros pavėsinės arti ežero.

Sodyba įsikūrusi ant 6 ha Gaudėšiaus ežero kranto su pastatytu ilgu ir plačiu tiltu. Poilsiautojams su vaikais įruošta maudykla, kurioje yra pavėsinė ir laužavietė. Ežere galima paplaukuoti nuomojama valtele. Ežeras yra įžuvintas, tad žvejai mėgėjai gali pasimėgauti žvejybos malonumais.

Aktyvaus sporto mėgėjams sodyboje įrengta sporto aikštelė tinkliniui, krepšiniui ir futbolui.

Kaimo turizmo sodyba Telšių rajone puiki vieta poilsiui prie ežero, poilsiui su palapinėmis ar kemperiu, pasilepinimui pirties teikiamais malonumais.

Sodyba Minavuonė savo svečiams siūlo puikias sąlygas sodybos nuomai vestuvėms, krikštynoms, įmonių šventėms ar uždariems pobūviams.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!