Mindūnų kempingas

838654444
+37060611317
info@ignaturas.lt
www.ignaturas.lt
Mindūnai, Utenos aps. 12 km iki Molėtų

Apie mus

Mindūnų kempinge rasite puikias sąlygas poilsiui, pramogoms, vandens sportui ir žvejybai. Kempinge yra kemperių stovėjimo aikštelės, kuriose galima naudotis elektra, kemperių kanalizacijos ir vandens papildymo aikštelė. Atvykstantiems su savo valtimis, yra įrengta speciali valčių įleidimo į ežerą aikštelė.
Prie ežero sukurtos poilsio zonos su lauko baldais ir laužavietėmis, prie kurių galima statyti palapines ir transporto priemones.

Yra administracinis pastatas su bendro naudojimo erdvėmis: tualetais, dušais, skalbykla, virtuve. Antrame pastato aukšte įrengti 5 jaukūs kambariai su visais patogumais. Administraciniame pastate ir šalia jo veikia nemokamas Wi-Fi internetas. Netoliese stovi atskiri 6/8 vietų nameliai, kuriuose yra virtuvėlės su indais, WC, dušas, TV.

Pakrantėje yra pirtis ir kubilas kur galima atsipalaiduoti ilgais vasaros vakarais, o mėgstantiems aktyvų laisvalaikį yra krepšinio, tinklinio ir futbolo aikštelės. Teritorijoje taip pat įrengta mini vaikų žaidimų aikštelė. Visa kempingo teritorija aptverta, apšviesta naktį ir stebima vaizdo kameromis. Kempinge galima išsinuomoti baidares, valtis, dviračius ir kitą smulkų inventorių, taip pat įsigyti malkų.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!