Vila Sodyba "DUOBYS"

8 (600) 27721
8 (600) 27719
sodybaduobys@gmail.com
www.sodybaduobys.lt
Kazlai, Utenos aps. 20 km iki Molėtų

Apie mus

Vila Sodyba „DUOBYS“ įkurta vaizdingoje vietoje - ant kalno, šalia Duobio ežero Molėtų rajone, skirta šventėms, pobūviams ir renginiams, o taip pat ir privačiam poilsiui.

Sodyba randasi strategiškai patogioje geografinėje vietoje, t.y.: iki Anykščių - 20 km, iki Molėtų - 17 km, iki Utenos 23 km, iki Ukmergės - 40 km, iki Vilniaus 75 km, iki Kauno 100 km, iki Panevėžio - 80 km. Todėl apsistojus mūsų sodyboje turėsite galimybę aplankyti daug įvairių lankytinų vietų.

Sodyboje iš viso yra 5 pastatai apgyvendinimui, pirtis, pavėsinė, tiltas, pramogos. Iš viso yra 60 miegamų vietų (galimos papildomai pristatomos lovos), be nakvynės - iki 120 vietų. Salė talpina iki 70 sėdimų vietų.

Sodyboje lankytojai maistą gaminasi patys (yra būtina įranga ir indai, malkos įskaičiuotos į nakvynės kainą), o taip pat yra galimybė, iš anksto užsakius, maitinimą organizuoti į vietą.


PASLAUGOS IR AKTYVIOS PRAMOGOS

Teikiame apgyvendinimo paslaugas, taip pat organizuojame įvairias šventes, pobūvius, seminarus, sportines varžybas švenčių metu ir kt.

Mūsų sodyboje poilsiautojai ras kuo užsiimti: vaikams - atskira vaikų žaidimo aikštelė, vyresniems - krepšinio, tinklinio, badmentono, futbolo aikštynas; taip pat yra stalo tenisas, valtis, vandens dviratis. Kas norėtų pasitikrinti taiklumą - gali pašaudyti pniaumatiniais šautuvais, lankais ar senovės lietuvių medžiotojų įrankiu - spjaudykle, pamėtyti strėlytes žaidžiant smiginį.

Sodybos NAUJIENA - dideli lauko šachmatai/šaškės po atviru dangumi!

Lauko žaidimas "Riterių kovos" - skirtas komandiniam žaidimui, norintiems daugiau laiko praleisti gryname ore.

Siūlome taip pat loginius-mąstymo stalo žaidimus suaugusiems.

Mėgstantys pažvejoti ras "Duobio" ežere įvairios žuvies, kadangi ežeras nuolat yra žuvinamas.

Pirtis (sauna ir rusiška) arba kubilas - neatskiriami poilsio viloje sodyboje elementai.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!