Kaimo turizmo sodyboje "Beržoro sodyba"

+370 688 31715
+370 688 31715
info@berzorosodyba.lt
www.berzorosodyba.lt
Beržoras, Telšių aps. 18 km iki Plungės

Apie mus

Kviečiame šeimas, draugus ir pavienius keliautojus puikiai praleisti atostogas, savaitgalį ar šiaip laisvas dienas kaimo turizmo sodyboje Beržoro kaime, Žemaitijos nacionaliniame parke. Sodyboje, kuri yra prie ežerų ir miškų, vos keliasdešimt metrų nuo Beržoro ežero ir netoli vieno gražiausių Lietuvoje - Platelių ežero, ne tik puikiai pailsėsite, bet ir patirsite neužmirštamų įspūdžių. Nesvarbu, ar jūs mėgstate ramų poilsį, ar aktyvų, ar tiesiog norite susitikti ir pabendrauti su draugais, o gal viskas kartu - čia tam sukurtos puikios sąlygos! Jaukūs nameliai ir svetingi šeimininkai, nuostabi nacionalinio parko gamta, puikios galimybės apylinkėse keliauti pėsčiomis, dviračiais, plaukimo priemonėmis, daug lankytinų vietų – visa tai Jums.
Pro pat sodybą naujai nutiestas dviračių takas, kuris žiedu per miškus ir kaimus tęsiasi apie visą Platelių ežerą su nuostabiu kraštovaizdžiu, kai kur tiesiog ežero pakrantėmis su įrengtomis poilsinėmis ir pliažais ir kurio ilgis net 24km. Tikrai verta!

NAUJIENA! Sodyboje, pagal tautines tradicijas, organizuojami MERGVAKARIAI ir pažintinė-edukacinė programėlė BABŪNĖS ARBATOS KELIAS.

Laukiame Jūsų!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!