HARMONY PARK Nepamirštami pojūčiai

+370 650 98 012
+370 319 60 321
info@harmonypark.lt
www.harmonypark.lt
Vazgaikiemis, Kauno aps. 11 km iki Prienų

Apie mus

Kiekvieno žmogaus, šeimos, bendruomenės vidinei harmonijai, tarpusavio ryšiams būtina harmoninga aplinka, veiklos ir poilsio tradicijos. „Harmony park“ – vieta, kurios kasdienybėje sutelpa nepakartojama gamtos didybė – šimtamečiai miškai, jaunas šeimų ąžuolynas, paukščių giesmės, tyras oras, įkvepianti ramybė. Šį parką 2010 m. įkūrė „Senukų“ įmonių grupės akcininkas ir valdybos narys Augustinas Rakauskas, vildamasis, kad šioje aplinkoje žmonės bendraus, jungsis ir turės visas sąlygas susikurti naują, tobulesnį požiūrį į visatą.

Parkas įžymus įvairiais simboliais, įprasminančiais žmogaus siekį jungtis, žadinti savo gerąjį pradą, ugdytis sąmoningumą. Vienas iš įsimintiniausių – ant dirbtinio piliakalnio stovinti 13 m aukščio skulptūra „Saulės vaikai“ – fizinės vienybės ir dvasinės šviesos sklidimo simbolis. Iš tolo ji visai nedidelė, tačiau atsistojus šalia, primena mums, kokie iš tikrųjų esame maži ir kiek daug galime pasiekti harmoningai jungiantis (apie šios skulptūros prasmę: Augustino Rakausko knygoje „Globali jausmo proto dvasia“, 528–535 psl.).

Parke vyksta daugybė visai Lietuvai svarbių renginių, tarp kurių visos šalies šeimas suburiantis nemokamas renginys „Šeimų šventė“, taip pat verslo, kultūros, politikos ir mokslo festivalis „Pasaulio lietuvių jaunimo susitikimas“, kurį globoja Lietuvos Respublikos Prezidentė Dalia Grybauskaitė.

200 ha plote gausu įvairaus dydžio vilų, žirgynas, tarptautinius standartus atitinkantis hipodromas, tvenkiniai maudynėms, estrada, 5+ žvaigždučių Harmony Park viešbutis, traukiantis lankytojus jaukia prabanga, subtilumu, modernumu ir įspūdingu SPA centru.

Parko išskirtinumas – daugybė įvairiausių erdvių, tinkamų vestuvėms. Jaunavedžiams panorėjus šventė gali vykti ir viešbutyje, ir viloje, ir terasoje, ir po atviru dangumi. Parko darbuotojai renginį suplanuoja iki smulkmenų, o svečiai tiesiog mėgaujasi svarbiausiomis gyvenimo akimirkomis. Santuoka – įprasmina dviejų žmonių susitikimą, o vestuvių šventė harmoningoje aplinkoje yra pradžia skirtingų šeimų, artimųjų ir draugų sąjungai.

Parko lankytojai gali ilsėtis 8 šiuolaikiškose vilose, kur galima burtis ir didesniam šeimos, draugų, kolegų ratui. Šalia „Sinergijos“ kotedžo įrengta patogi sezoninė 150–300 vietų salė renginiams.

Poilsiautojų laukia 4 lauko pirtys ir pirtininkas su efektyviais pirties ritualais kūnui ir sielai. Parke apsigyventi ir nakvoti vienu metu gali nuo 240 žmonių, taip pat laukiami svečiai ir su kemperiais bei su palapinėmis.

Vasaros namelių kompleksas tinka tiek individualiam poilsiui, tiek vaikų stovykloms gamtoje. Pramogautojus džiugina tvenkiniai, šiuolaikiškas kempingas, sporto aikštelės, dviračių, šiaurietiškojo vaikščiojimo takai.

„Harmony park“ – socialiai atsakingo verslo pavyzdys, kuriam svarbu sudaryti sąlygas Lietuvos žmonėms bendrauti taikioje, draugiškoje, kūrybingam bendravimui palankioje atmosferoje. 2013 m. parkui įteiktas Lietuvos turizmo „Oskaras“.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos
Spa, masažai
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje
Renginių salės nuoma

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!