Sodybą „Pušų takas“

+370 670 53465
+370 670 53465
info@pusutakas.lt
www.pusutakas.lt
Andrioniškis, Utenos aps. 13 km iki Anykščių

Apie mus

Vienoje sodybos pusėje atsiveria puikus vaizdas į visada žalią mišką, o kitoje – pasitinka Šventosios upė. Atokioje vietoje nesijaučia miesto šurmulio, tvyro ramybė ir puiki atmosfera. Apsilankymas sodyboje „Pušų takas“ šventei suteiks išskirtinumo, o svečiams paliks neišdildomą įspūdį.

Sodyba „Pušų takas“ įsikūrusi Andrioniškio kaime, 13 km. nuo Anykščių miesto centro. Kelionė automobiliu nuo šio itin turistų pamėgto miesto iki sodybos trunka apie 15 min.

Važiuojantiems iš Vilniaus kelionė iki „Pušų tako“ trunka apie valandą., o kauniečiams maršrutas užsitęsia vos 15 min. ilgiau.

Poilsiautojams Anykščių rajonas – tikras lobis lankytinų vietų atžvilgiu. Ant pirštų sunku suskaičiuoti turistų gausiai lankomus objektus: Lajų takas, kukurūzų labirintas, Puntuko akmuo, Laimės žiburys, Arklio muziejus, Vorutos piliakalnis, Angelų muziejus, rogučių trasa ir kt.

Taigi apsilankę „Pušų takas“, ne tik pailsėsite, bet ir pasigrožėsite pačiomis įdomiausiomis Anykščių miesto ir apylinkių vietomis.

Sodybos geografinė padėtis - išskirtinė: Šventosios upės kraštovaizdis, nuostabus pušyno prieglobstis, arti išsidėstę lankytini objektai ir vietovės.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!