Baidarių nuoma Legai

Legai, LT-29360, Utenos aps. 22 km iki Anykščių

Apie mus

Nuomojame anglų gamybos baidares ir visą reikalingą inventorių. Baidarių žygio metu galėsite apsistoti mūsų stovyklavietėje.

Norite šiltą vasaros dieną pabėgti nuo miesto šurmulio ir atsipalaiduoti gamtoje? Mes jums siūlome baidarių žygius Šventosios ir Jaros upėmis!

Anykščių rajoną puošia pati vaizdingiausia ŠVENTOSIOS dalis su nepakartojamo grožio kilpomis, bei atodangomis. Nepaprasti upės šlaitai, pušynai, gamtos ramybė patiks kiekvienam vandens turizmo mėgėjui. Šventosios upė – tai savo grožiu nepralenkiamos pakrantės, ūksmingos girios ir siūruojantys šilai, vaizdingos kalvos ir tarp jų išsibarsčiusios sodybos, įdomūs ir nuoširdūs žmonės – tai, dėl ko verta palikti patogius savo namus ir pasinerti į romantiką, paslaptį ir atradimus. Ant Šventosios upės krantų gausu įstabaus grožio gamtos paminklų. Verta išlipti iš baidarės ir aplankyti juos.

JARA – vienas dižiausių Šventosios intakų. Siaura, vandeninga ir vingiuota upė turi daug užvartų. Kraštovaizdis pakankamai laukinis, mažai paliestas žmogaus veiklos. Plaukiant reikia ne kartą pasilenkti, kad pralįstumėt po nulinkusiu medžiu ar išlipti įveikiant susidariusias kliūtis.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos
Pirtis
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!