TARP EŽERŲ - kaimo turizmo sodyba

+370 614 45 162
+370 698 12 444
info@tarpezeru.lt
www.tarpezeru.lt
TARP EŽERŲ - kaimo turizmo sodyba, Utenos aps. 20 km iki Ignalinos

Apie mus

Nepakartojamo grožio Aukštaitijos nacionalinis parkas, tyras kaip krištolas Pakalo ir Žiezdrio ežerų vanduo, aplinkinių laukų bekraštybė, netolimo miško ošimas, gyvenimo sąlygų komfortas leis Jums pamiršti kasdieninius rūpesčius, atgauti jėgas bei praturtinti sielą, surasti ramybę ir daryti tai, ko trokšta širdis. Ignalinos rajonas nuo seno garsėja vaizdingomis savo vietovėmis. Kraštą puošia daugiau nei 200 ežerų, kelios dešimtys upių ir tvenkinių. Trečdalį rajono teritorijos puošia miškai, ketvirtadalį – saugomos teritorijos.

Pajusti tikrą, gyvos gamtos dvelksmą Jūs galite čia - KAIMO TURIZMO SODYBOJE “TARP EŽERŲ”. Sodyba įkurta ežerų krašte – Aukštaitijos nacionaliniame parke, Ignalinos rajone, vienkiemyje. Pagrindinis namas pastatytas ant ežero kranto. Šeimininkai kaimo turizmo verslą plėtoja jau vienuolika metų. Dirba tik šeimos nariai, todėl kiekvienas poilsiautojas priimamas kaip artimas svečias.

Trijų aukštų, 300 kv. m. ploto, natūralumu dvelkiantis, rąstinis namas labai erdvus ir racionaliai išplanuotas. Pirmame aukšte švenčių ir šokių salės, židinys, didelė virtuvė. Antrame – poilsio kambarys su židiniu keli miegamieji kambariai. Visas trečias aukštas skirtas Jūsų ramybei ir poilsiui miego metu. Kiekviename aukšte yra vonios kambariai, tualetas. Dideli balkonai į abi namo puses, pro kuriuos atsiveria nuostabūs vaizdai į ežerą ir gyvąją gamtą.

Švenčių salėje telpa 50 žmonių. Prie jos įrengta šiuolaikiška virtuvė. Maitinimas gali būti užsakytas pagal svečių pageidavimus. Yra vieta muzikantams, atskira šokių salė. Vasaros metu, esant geram orui, visą jūsų šventę galima perkelti į lauką. Galime rekomenduoti puikius šventinio vakaro vedėjus bei muzikantus.

Vienu metu sodyboje gali nakvoti 60 žmonių. Rąstiniame namelyje viso yra septyni miegamieji kambariai su patogiomis medinėmis lovomis ir spintomis. Sodyboje papildomai dar yra įrengti trys kambariai. Šeimininkai garantuoja patogius čiužinius, gaiva kvepiančią patalynę bei rankšluosčius.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Dažasvydis; Šaudymas iš lanko ir...
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!