Kaimo turizmo sodyba "Degučių sodyba"

86 52 86 056
86 52 40 649
degutiene.daiva@gmail.com
liutonys.lt
Liutonys, Kauno aps. 15 km iki Kaišiadorių

Apie mus

„Degučių sodyba” – tai puiki vieta švęsti vestuves, gimtadienius, krikštynas, mergvakarius, bernvakarius, rengti klasiokų, grupiokų, bendradarbių susitikimus ar tiesiog pabėgti nuo miesto šurmulio tam, kad maloniai ir turiningai praleisti laiką su savo artimaisiais ir draugais.

Jūsų patogumui pirmame aukšte įrengta 100 vietų pobūvių salė, ir 30 vietų pritaikyta tiek Jūsų pobūviams, tiek darbo kolektyvo susitikimams ir šventėms. Konferencijoms ir seminarams. Taip pat salėje įrengtas kondicionierius, tad net karščiausią dieną jausitės komfortabiliai.

Pietinėje namo pusėje, šalia pagrindinės salės įrengta didelė lauko terasa, kurioje natūralaus medžio lauko baldai skirti susėsti iki 20 žmonių kompanijai. Čia galėsite leisti vakarą mėgaudamiesi besileidžiančia saule, bei pajusti gamtos ramybę ir atsipalaiduoti geroje kompanijoje.

Virtuvėje yra visa reikiama buitinė technika, turime visus reikalingus daiktus Jūsų šventiniam stalui: įrankiai, taurės, kavos puodeliai, vazos ir kita. Siūlome ir maitinimo paslaugas. Profesionalūs virėjai pasirūpins šventinio stalo patiekalais, o personalas maloniai aptarnaus.

Antrame aukšte įrengta 15 miegamųjų kambarių.

Sodyboje neteks liūdėti ir Jūsų vaikučiams, nes čia įrengta čiuožykla, supynės . Už papildomą kainą nuomojame ir pripučiamus batutus.

Aktyviam laisvalaikiui yra krepšinio, futbolo bei tinklinio aikštelės. Gali būti organizuojamos įvairios laisvalaikio praleidimo veiklos: plaukimas baidarėmis, dažasvydis, dviračių nuoma, žvejyba. Taip pat galime pasiūlyti pirtį su baseinu.

Mes Jums siūlome įvairias paslaugas ”. O jeigu taip atsitiko, kad Jūsų svečių yra daugiau, nei gali priimti „Degučių sodyba“, visada galima organizuoti renginius ir antroje mūsų sodyboje „Degučių slėnis“, ir Liutonių baidarių centras. Šios sodybos vienu metu gali būti nuomojamos 150 asmenų atskirai arba kaip vienas didelis paslaugų kompleksas, patenkinantis kiekvieno kliento pačius įnoringiausius poreikius.

Dėl konkrečių datų, kainos ir kitų detalių skambinkite telefonu 865286056

Laukiame Jūsų!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!