Kaimo turizmas, Poilsio centras „Nojaus laivas“

+370 650 86458
+370 652 80080
info@nojauslaivas.lt
www.nojauslaivas.lt
Nojaus laivas, Alytaus aps. 32 km iki Varėnos

Apie mus

Atkurtas Pagronyčio kaimas Dzūkijos nacionaliniame parke

Kviečiame atitrūkti nuo kasdienybės ir pailsėti moderniame poilsio centre - viešbutyje "Nojaus laivas", kuris įsikūręs Merkinės seniūnijoje, netoli Druskininkų kurorto, Dzūkijos nacionalinio parko apsuptyje ant Ilgio ežero kranto.

Būtent čia Jūsų laukia komfortiški ir jaukumu apgaubiantys rastiniai nameliai. Kiekviename iš jų yra po du miegamuosius pirmame ir antrame aukšte su atskirais įėjimais, kurie garantuos Jūsų privatumą. Žinoma, kiekviename kambaryje rasite visus patogumus : TV, mini virtuves su reikalingais indais, vonios kambarius su WC ir dušu ar vonia, dideles terasas, kiemelius su lauko židiniais.

Norintiems atsipalaiduoti, siūlome pirčių kompleksą su burbuline - sūkurine vonia, kubilus, vandens čiuožyklą, baseiną su kaskadomis. Kadangi sodyba šalia ežero galėsite išbandyti vandens dviračius, valtis, žvejybą ar kitas vandens pramogas, kurios leis Jums užsimiršti ir atitrūkti nuo miesto šurmulio ir tempo.

Mėgstantiems aktyvų poilsį siūlome stebinantį pramogų sąrašą, kur kiekvienas tikrai atras sau tinkantį užsiėmimą gryname ore. Galėsite išbandyti nepriekaištingus krepšinio, futbolo, rankinio ar tinklinio aikštynus, puikiai praleisti laiką teniso kortuose ar žaidžiant badmintoną.

Šventėms, verslo renginiams, bei konferencijoms klientams pagal poreikius galime pasiūlyti keturias skirtingo dydžio sales ar prabangų lauko paviljoną. Salėse bei paviljone pagal klientų pageidavimą rengiami verslo pietūs, furšetai, banketai ir kt.

Mus jau pamėgo didžiosios Lietuvos ir užsienio kompanijos, kurios rengia konferencijas, įmonių šventes, motyvacinius seminarus darbuotojams . Vestuvės, gimtadieniai, gražios sukaktys, bendramokslių susitikimai - kitokios šventės taps nepaprastos ir įsimintinos.

Svečių paslaugoms - mūsų virėjų ruošiamas maistas bet kokioms progoms nustebins Jūsų gurmanišką skonį. Jus sups nuostabus gamtovaizdis, kurį galėsite ne tik stebėti pro langą, bet ir patys priėjo prisiliesti. Ieškantiems ramybės tikrai patiks popietes leisti lauko terasose ar uždaruose kiemeliuose. Ir tai tik keletas sielai malonių smulkmenų, kurias rasite „Nojaus laivo" sodyboje, nes itin graži ir maloni aplinka, puikus aptarnavimas, skanus maistas ir visapusiškas jaukumas - tai kuo mes galime didžiuotis.

Elegantiškai pasipuošęs ir pasaka apgaubiantis poilsio ir pramogų centras „Nojaus laivas" Jūsų laukia ir stengiasi nustebinti didžiausiomis metų šventėmis, ypatingai Naujųjų Metų vakarą.

„Nojaus laivo" įgula svečių laukia ištisus metus, ji yra pasiruošusi padėti Jums surengti nepamirštamą šventę ar apgaubti Jus ramybe. Šeimininkai gyvena tam pačiam poilsio centre-viešbutyje.

Bendra informacija: poilsio centras pilnai įkurtas 2009 m., LKTA narys nuo 2007 m., poilsio zonos teritorija: 5,9 ha..

Sodyba gali priimti:
Nakvynė nameliuose 140 vietos;
Nakvynė palapinėse 300 vietų;
Viso sodyba gali priimti vasaros šventėms ir renginiams iki 1500 vietų

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!