3* viešbutis Vila Ūla

Burokaraistėlė, LT-65383, Alytaus aps. 20 km iki Varėnos

Apie mus

Ieškai netradicinio poilsio? Patinka aktyvus ir turiningas laisvalaikio praleidimas su šeima bei draugais unikalaus grožio gamtos kampelyje? Tuomet ši vieta būtent TAU! 3* viešbutis Vila Ūla – prieš dešimtmetį įkurta gamtos oazė, įsikūrusi pačioje Dzūkijos širdyje ant regiono pasididžiavimo – Burokaraisčio ežero kranto, suteikia galimybę derinti aktyvias pramogas su sielą atgaivinančiu poilsiu.

APGYVENDINIMAS
Atvykstantiems svečiams siūlome apsistoti erdviuose pastatuose, įrengtuose derinant šiuolaikišką interjerą ir žaliuojančią Dzūkijos gamtą, suprojektuotuose siekiant užtikrinti maksimalų komfortą. Vilos teritorijoje yra du keturviečiai pirties nameliai, šešiavietis vasarnamis, bei pagrindinis pastatas, kuriame yra dviviečiai, triviečiai ir keturviečiai viešbučio tipo kambariai. Visuose kambariuose rasite kasdieniniam gyvenimui reikalingą įrangą: mini virtuvę (elektrinė viryklė, šaldytuvas, arbatinukas, indai, įrankiai), asmeninį dušą ir tualetą, balkoną, televizorių bei bevielį internetą. Pro vilos kambarių langus atsiveria nuostabus kraštovaizdis. Šalia viešbučio įrengta saugi automobilių stovėjimo aikštelė ir pavėsinės, kuriose galėsite atsipūsti po kelionės nuovargio ar ramiai pavakaroti su draugais.

PRAMOGOS
-> Ieškantys ramybės kartu su šeima bei draugais dienas galės leisti ant beveik 3 kilometrų ilgio, „L“ raidės formos smaragdo spalvos ežero kranto. Turėsite galimybę ir pažvejoti, ir tingiai pagulėti gultuose mėgaujantis saulės voniomis, ir paskaityti mėgstamą knygą.
-> Mėgstantys aktyvų laisvalaikio praleidimo būdą galės išbandyti plaukiojimą valtimis, burlentėmis, baidarėmis, dalyvauti organizuojamuose krepšinio turnyruose, sužaisti biliardo ar stalo teniso partiją. Vila Ūla apsupta įstabaus grožio miškų – juose galėsite prisirinkti dzūkiškų uogų, grybų ar kitų miško gėrybių.
-> Dviračių sporto gerbėjams turime puikių naujienų – vilos lankytojams nemokamai išnuomosime dviratį, beliks tik pasirinkti vieną iš pažymėtų dviračių trasų nuo poilsiavietės iki pat Dzūkijos nacionalinio parko.
-> Norintys pasimėgauti pirties bei kubilo malonumais, visus metus gali užsisakyti atskirus pirties namelius ir ten su draugų kompanija nuostabiai praleisti laiką. Žiemos metu - priimkite iššūkį ir išbandykite mūsų eketę!

RENGINIAI
->Viloje yra įrengta moderni konferencijų salė, kurioje galima vesti įvairius mokymus ir seminarus. Galime suorganizuoti skirtingus kompiuterinio raštingumo kursus, viešojo kalbėjome praktinius užsiėmimus bei kitus mokymus Jums aktualiomis temomis.
-> Banketų salėje kviečiame pažymėti Jums svarbias šventes, gimtadienius ar įmonių vakarėlius. Mūsų šeimininkės pasirūpins išskirtiniais patiekalais ir užtikrins jūsų šventės kokybę.

DĖMĖSIO NAUJIENA!
Galbūt Jūs dirbate Varėnos rajone ir kiekvieną dieną į darbą važiuojate ne vieną valandą? Turime Jums išeitį! 3* viešbutis Vila Ūla plečia savo paslaugų spektrą ir siūlo apsigyventi viloje esančiuose dviviečiuose, triviečiuose ir keturviečiuose kambariuose ilgesniam laikotarpiui (nuo 1 iki 9 mėnesių).

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Renginių salės nuoma
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Žirgai; Jodinėjimas; Karietos
Kursai, būreliai
Baidarės, kanojos
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!