Sodyba "Ėglis"

Apie mus

Esame šeima, kuri jau kurį laiką džiaugiasi sodyba, esančioje prie Ėgliaus ežeriuko. Sodyboje įprastai mes patys ilsimės ir ją puoselėjame: auginame daržoves, sodiname gėlytes, pjauname žolę, renkame miško gėrybes, einam pasišildyti pirtelėj, kurioje yra pačių paruoštos vantos, sutinkame svenčius, gaminame, grojame kanklėmis ir karts nuo karto liekame nakvoti.

Sodyba mums yra pati geriausia poilsio ir savirealizacijos vieta. Per visą šį laiką kūrėme, statėme ir sodinome, iki kol patys supratome, kad prikūrėm visko tiek, kad patiems gal net per daug, tad norėtume mūsų Kūriniu pasidalinti ir su Jumis :)

Sodyba yra vos už 100 metrų nuo Ėglio ežeriuko ir didžiuojasi savo tvenkiniu prie pirtelės, kur taip mėgsta maudytis mūsų auginamas labradoras:)

Sodyba turi 3 pastatus: 2 namelius bei pirtelę. Pirmasis namelis randasi ant kalniuko, tarp Ėglio ežero ir obelų sodelio. Antrasis namelis- nuokalnėje, apsuptas augančių berželių bei šiltuoju laikotarpiu kvepiančių gėlių.

Manome, kad mūsų sodyboje geriausiai jaustųsi viena ar kelios šeimos, taip kaip mes, susitinkančios pailsėti, atrasti kažką naujo ir beveik visada vėl norinčios ten sugrįžti.

Nemanome, kad mūsų sodyba yra pati geriausia ir gražiausia, todėl nuolat ją gražiname ir puoselėjame. Esame net laimėję gražiausios sodybos Dusetų rajone titulą!
Norėtume, jog atvykę pas mus galėtumėte ne tik pailsėti, bet ir pažinti aplink esančias vietoves, išsimaudyti pirtyje, išbandyti senovinę krosnį ir dar daug kito!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis
Sodybos; Dvarai; Vilos
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!