Pažaislis Park Hotel

+370 614 63664
+370 614 63664
info@parkhotel.lt
pazaislisparkhotel.lt
T. Masiulio g. 18e, Petrašiūnai, Kaunas, LT-52460, Kaunas

Apie mus

Pažaislis Park Hotel

Šis viešbutis įsikūręs paslaugų ir pramogų parke „Pažaislio parkas“, kurį sudaro restoranas „Svarstyklės“, kiniškų patiekalų restoranas TIAN PING ir 10 kambarių viešbutis ir VIP pirčių kompleksas i"Toskana" iki 20 asmenų. Pramogų ir paslaugų kompleksas įsikūręs pušyne prie Kauno marių. Čia galima ne tik turiningai praleisti laiką, pailsėti gamtoje, bet ir pasigrožėti XVII a. baroko architektūros paminklu - Pažaislio vienuolynu.
Viešbutis „Pažaislis park hotel“ nedidelis, bet jaukus. Visi 10 kambarių skirtingi, o liukso klasės kambariai - vardiniai.
Šeimininkas Vladas Lukoševičius sukūrė skirtingo dizaino kambarius nuo moderno iki klasikos su antikvariniais baldais.

Restoranas "Svarstyklės"

Restorane "Svarstyklės" visų vaikučių atvykusių pietauti laukia vaikų žaidimų kamabrys. Tad neteks nuobuodžiauti kol pagamins Jums gardų kepnsnelį. Kiekvienį sekmadienį nuo 13 val. žaidimų Jūsų lauks animatorė. Piešite, versite, klijuosite ar žaisite įvairius žaidimus.
Jeigu Jūs vertinate originalumą, jaukią aplinką ir gerą virtuvę, tikrai neaplenksite po vienu "Pazaislis Park Hotel" stogu įsikūrusio Restorano „Svarstyklės“ su atskira Pekino miesto kiniškų patiekalų virtuve. Restorano „Svarstyklės“ virėjai pasiūlys gurmaniškų patiekalų paruoštų iš jūros gėrybių ir žuvies, sultingų braziliškos jautienos kepsnių, pikantiškų triušienos patiekalų. Na o tikrame židinyje, kūrenamame malkomis, vasaros metu ar užsakant kitais metų laikais, Jus kviečia ragauti žarijų kaitroje iškepusių vištienos, ėrienos, kiaulienos, jautienos, žuvies patiekalų. Kiekvieną savaitgalį lankytojams groja populiarios muzikinės grupės, vyksta teatralizuoti šventiniai vakarai. Čia galima švęsti gimtadienius, vestuves, mergvakarius ar bernvakarius, vaikų šventes. Suruošti dalykinius pietus ar konferenciją.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Renginių salės nuoma
Restorane, kavinėje
Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Pirtis; Sauna; Kubilas

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!