Maži basi - Vaikų laisvalaikio ir užimtumo studija

8 620 23666
8 620 23666
info@mazibasi.lt
www.mazibasi.lt
Žemaičių pl. 37, Kaunas, Kaunas

Apie mus

Vaikų laisvalaikio ir užimtumo studija tai…
Originali, skoninga ir saugi aplinka, kurioje vaikučiai jaučiasi savimi, drąsiai kuria, mokosi ir pildo savo svajones bei fantazijas .
“Maži basi” vaikų darželyje su vaikais „žaidžia“ mediniai žaisliukai,ugdymo programėlės orientuotos į kūrybinę mažųjų išraišką, nes čia prasideda tikrųjų galimybių, emocijų, talentų, visapusiškumo, pasitikėjimo savimi ir savęs kaip kūrėjo pažinimo skatinimas.

Kamuoliukų baseinas, batutas, kopinėjimo sienutė – smagios atrakcijos kiekvienam vaikui. O “šeimininkės kampelis”, šaunios mašinėles, mielos lėlės, pasakų namelis pakvies į nuostabų vaikystės pasaulį, kuriame taip gera būti… ir svajoti!

Lauke įrengtame žaidimų kiemelyje galėsite padžiuginti savo mažuosius mediniu vaikų nameliu, smėlio dėže pripildytą specialaus vaikams žaisti skirto kvarcinio smėlio. Šilta – kaip namai! Jauki, smagi ir draugiška visiems mažiems ir dideliems vaikams Vaikų laisvalaikio ir užimtumo studija „Maži basi“ kviečia visus vaikučius žaisti , kurti ir švęsti savo šventes kartu su mumis!

Linksmai be batų!

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Vietos vaikų šventėms

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!