„AMERIGO“ BOULINGO IR BILIARDO KLUBAS

8-37 32 86 86
8-37 32 86 86
INFO@AMERIGO.LT
www.amerigo.lt
ISLANDIJOS PL. 32, Kaunas, Kaunas

Apie mus

AMERIGO
Vienas didžiausių boulingo ir biliardo klubų Kaune laukia Jūsų!
Tau ir tavo linksmai draugų kompanijai siūlome net 12 modernių boulingo takelių, amerikietiško biliardo, rusiškos piramidės bei snukerio stalus. Specialiai sporto aistruoliams klube įrengtas didelis ekranas, kuriame rodomos futbolo ir krepšinio varžybos.
Viskas, ko reikia įdomiam laisvalaikiui - PLC "Mega" įsikūrusiame Amerigo klube.

BOULINGAS
Tai azartiškas žaidimas, kuriuo mėgaujasi įvairaus amžiaus žmonės. Boulingas - tai pramoga, sportas, laisvalaikis ir, bene svarbiausia, - bendravimas.
Amerigo klube įrengta 12 Amerikos firmos QUIBICA AMF boulingo takelių – moderni technika nevers Jūsų laukti grįžtančių kamuolių ar pastatomų kėgliu.
Siūlome lanksčia apmokėjimo sistemą – azartiški žmonės norės žaisti greičiau ir mokėti už sužaistą laiką. Norintys atsipalaiduoti ir pabendrauti su draugais gali pasirinkti mokėjimą už sužaistas partijas – Jūsų žaidimo niekas neskubins.
Visi boulingo takeliai pritaikyti žaisti ir vaikams - pasikelia takelių borteliai, todėl nenumušti nors vieno kėglio beveik neįmanoma. Šią funkciją galima įjungti kiekvienam žaidėjui atskirai.
Klube rengiami įvairūs tiek boulingo mėgėjams, tiek profesionaliems sportininkams skirti boulingo turnyrai. Amerigo klubą jau įvertino profesionalai – tikimės, kad liksite patenkinti ir Jūs.

BILIARDAS
Amerigo klubas jums siūlo sužaisti keletą pulo partijų prie vieno iš 6 stalų. Kokybiški stalai nenuvils profesionalių ir azartiškų žaidėjų. Neužmiršome ir rusiško biliardo mėgėjų - jums atskira rusiško biliardo salė.
Naujiena - mūsų klube galite žaisti ir snukerį!

ŠVENTĖS, BANKETAI
Amerigo boulingo klubas – puiki vieta Jūsų šventei. Siūlome 12 boulingo takelių, šalia kurių galima patogiai susodinti svečius.
Mes rūpinamės ne tik jūsų gera nuotaika - svečiams sukūrėme ir specialų banketų menių, kurį sudaro ir lengvi užkandžiai, ir įvairūs specialiai banketams skirti karšti patiekalai.
Boulingo žaidimas pagyvins bet kokia įmonės ar asmeninę šventę!
Dėl specialių užsakymų kreipkitės telefonu 8 37 32 86 86.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Kitos šventimo vietos

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!