Böff Steakhouse Vilnius

Olimpiečių 1, Vilnius

Apie mus

Böff Steakhouse Vilnius
Laikantis geriausių kepsnių restoranų tradicijų, Böff išsiskiria aukštos kokybės kepsnių įvairove bei gardžiomis jūros gėrybėmis.

2010 metais, aš, Mher Gevorkjan, ieškodamas naujų iššūkių ir kopdamas karjieros laiptais įvairiuose tarptautiniuose viešbučiuose tuo pačiu ieškojau galimybių tapti verslininku.

2005 metais dirbdamas virtuvės šefu didžiausiame Lietuvos viešbutyje „Lietuva“, įžvelgiau platų lauką naujoms kulinarinėms galimybėms Vilniuje, todėl ir pasirinkau šį miestą savo verslui. Aš nusprendžiau atidaryti tikrą „Steakhouse“ ir atnešti teisingą jautienos valgymo kultūrą bei tradiciją į Lietuvos sostinę.

2012 metų rugsėji Böff restoranas atvėrė savo duris. Į meniu sutalpinau geriausius dydkepsnius kartu su dideliu jūros gėrybių užkandžių asortimentu bei skaniais desertais.

Mano kulinarinė vizija slypi paprastuose dalykuose: tarpusavyje derantys kokybiški ingredientai, teisingas prieskonių santykis, teisinga technika ir žinoma meistriškumas. Kiekvieną dieną, išskyrus sekmadienį, 15 komandos narių paruošia dirvą Jūsų nepamirštamai kulinarinei patirčiai. Aš tikiu, kad pastovumas ir meilė darbui, kurį darome, yra mūsų sėkmės raktas. Kiekvienas svečias labai svarbus man ir mano komandai.

Su kulinariniais linkėjimais,

Mher Gevorkjan.

Paslaugos

Atsiprašome, vyksta atnaujinimo darbai
Restorane, kavinėje

Klientų atsiliepimai

Įvertinimas
Įveskite paveiksliuke matomas raides.
Atsiliepimų dar nėra. Būk pirmas!